Turnuva Akay’ın santra vuruşu ile başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından organize edilen ‘Takımını kur kupayı al’ futbol turnuvası önceki gün itibariyle başladı. 32 takımın katıldığı ve ilk maçların eleme usulü oynandığı müsabakalarda ilk gün altı takım karşı karşıya geldi. Turnuva öncesi oyuncuları yalnız bırakmayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, oyuncularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdikten sonra ilk karşılaşmanın santra vuruşunu gerçekleştirdi

Turnuva Akay’ın santra vuruşu ile başladı
26 Mayıs 2015 Salı 17:02

 KATILIM YOĞUN OLDU

Fatih Mahallesi’nde bulunan Çerkezköy Belediyesi Halı Sahası’nda önceki akşam başlayan turnuvanın açılış maçında Jimmy Joker ile Yıldırımspor karşı karşıya geldi. Düzenlenen turnuvaya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Çerkezköy Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Atilla Can, Meclis üyeleri Nihat Mıstık, Uğur Erem, Nedim Yılancı, Yüksel Sevil ile Ali Dede ve çok sayıda futbol sever katıldı.

TÜM TAKIMLARA BAŞARILAR DİLEDİ

Turnuvanın açılışından önce Belediye Başkanı Vahap Akay, turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara başarılar dileyerek, “Futbol Turnuvamızın fair-play çerçevesinde geçmesini, sakatlık ve üzücü hadiselerin olmamasını ve güzel maçların olmasını temenni ediyorum. Sporun dostluk, kardeşlik olduğu bilincinin akıllardan çıkmaması temennisi ile tüm takımlarımıza ve futbolcu kardeşlerimize başarılar diliyorum” dedi.

PENALTI ATIŞLARININ GALİBİ JİMMY JOKER

Turnuvanın açılışı öncesi yapılan seremonininardından başlama vuruşunu Belediye Başkanı Akay gerçekleştirirken, turnuvanın açılış maçında Jimmy Joker ile Yıldırım 9-9 berabere kaldı. Turnuvanın statüsü gereği yapılan seri penaltı atışları sonucunda rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Jimmy Joker bir üst tura çıkarken, Yıldırımspor elendi.

KIZILPINAR ANADOLU LİSESİ İLE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİR ÜST TURDA

Jimmy Joker-Yıldırımspor maçının ardından oynanan Kızılpınar Anadolu Lisesi ile Kızılspor arasındaki müsabakayı Kızılpınar Anadolu Lisesi 10-6 kazanarak adını bir üst tura yazdırırken, Kızılspor elendi. Bir diğer müsabaka da ise Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü rakibi Mavi İletişim’i 7-4 yenerek adını bir üst tura yazdırmayı başardı. 

Haber: Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.