Turnuvanın şampiyonu Bross

Çerkezköy Organize Bölgesi’nin düzenlediği fabrikalar arası halı saha turnuvasının final mücadelesinde Bross takımı ile Deva takımı karşı karşıya geldi. İlk yarısı 2-2’lik beraberlikle sonuçlanan karşılaşmanın ikinci devresinde rakip kale de üç gol daha bulan Bross takımı sahadan 5-2’lik skorla galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu

Turnuvanın şampiyonu Bross
07 Eylül 2015 Pazartesi 17:04

BROSS BERABERLİK İÇİN YÜKLENDİ

ÇOSB Futbol Turnuvasının şampiyonu Deva takımını finalde mağlup eden Bross takımı oldu. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü Halı Sahasında oynanan final müsabakasına katılım yoğun oldu. Mücadelenin başlama düdüğü ile beraber her iki takımda oyuna kontrollü başlarken yarım saatlik devrenin ilk golü Deva takımından geldi. Dakikalar 9’u gösterdiğinde sağ kanattan gelişen atak, ters kanata çevirilince savunmada boşluk veren Bross takımı kalesinde golü gördü ve Deva takımı maçta 1-0 öne geçti. Mücadelenin ilerleyen bölümlerinde ise Bross çorap beraberlik için Deva kalesine yüklendi.

SKORA DENGE GELDİ

Bross takımı yediği golün ardından baskısını artırarak orta alandan Ali ile atağa çıktı. Sağ kanattan Deva kalesine yüklenen Bross takımı Mert’in ayağından bulduğu şık gol ile oyunda skoru 1-1’lik beraberliğe taşıdı. Golün ardından daha organize şekilde atağa kalkan ve rakibine topla oynama fırsatı vermeyen Bross takımı, geliştirdiği atakla mücadelede öne geçen golü buldu. Turnuvanın en golcü oyuncusu olan Türker ile üstünlük sayısını ele geçiren Bross takımı skoru 2-1’e getirdi.

BROSS TOPA DAHA ÇOK SAHİP OLDU

2-1 geriye düşen Deva takımı, Bross takımının çok adamla hücuma çıkmasından faydalanarak, kontra atak yakaladı. Kontra atakta rakip savunmayı eksik yakalayan Deva takımı mücadelede skora dengeyi getiren golü buldu. İlk yarım saatlik bölümde her iki takımda son derece çekişmeli mücadele sergilerken, ilk 30 dakika karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. Final müsabakasının ikinci yarısının başlama düdüğü ile seyircisinin desteğini de arkasına alan Bross Takımı son derece etkili başladı. Bross takımı topa daha çok sahip olarak Deva takımı yarı sahasında pozisyon aradı.

SIK GOLLE SKORU 4-2’YE TAŞIDI

İkinci yarının ilk bölümlerinde Türker ile mücadelede bir kez daha öne geçen Bross takımı skoru 3-2’ye getirdi. Mücadelede öne geçen Turuncu Beyazlı ekip öne geçtikten sonra daha kontrollü oyun oynayarak Deva kalesinde pozisyon aradı. Deva takımı ise beraberlik için Bross kalesine yüklenirken, kaleci Murat’ı geçmeyi bir türlü başaramadı. Kalesinde önemli pozisyonlarda gole geçit vermeyen Murat taraftarlar tarafından büyük alkış toplarken, Bross ekibi Mert’in rakiplerini tek tek çalımlayarak attığı şık golle mücadelede skoru 4-2’ye getirdi.

DAVUL ZURNA EŞLİĞİNDE ŞAMPİYONLUK KUTLANDI

Hakemin yanlış kararlarına büyük tepki gösteren Deva takımı oyuncularda sinirler gerilince oyunun belli bölümlerinde duraksamalar yaşandı. Karşılaşmanın son dakikalarında iyice oyundan düşen ve savunmasında boşluklar veren Deva takımı kalesinde bir gol daha gördü ve skor 5-2’ye geldi. Karşılaşmasının son bölümlerinde başka gol olmayınca Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Halısaha Futbol turnuvasının final maçında Bross takımı şampiyon oldu. Turuncu Beyazlı ekibin şampiyon olmasının ardından sahanın içinde oyuncular ve aileleri davul zurna eşliğinde şampiyonluğu kutlarken, havai fişek gösterileri de final müsabakasına damga vurdu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.