Tutabilene aşk olsun!

İlçemizi Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12. Grup’ta temsil eden Çerkezköy 1911 Spor, Lig’in 3. haftasında ağırladığı Uzunköprü Spor’u 3-0 gibi net bir skorla mağlup ederek 3’te 3 yaptı ve yenilgisiz liderliğini sürdürdü

Tutabilene aşk olsun!
09 Ekim 2017 Pazartesi 14:24

KAYMAKAM ABBAN VE BAŞKAN AKAY DA TRİBÜNDEYDİ
Mustafa Uğraş Stadı’nda gerçekleşen mücadeleyi Çerkezköy 1911 Spor’a gönül veren taraftarların yanı sıra Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Engin Camcı, CHP’li Belediye Meclis üyeleri, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Gümüş ve Mustafa Gümüş de takip etti.



İLK 11’LER

Temsilcimiz karşılaşmaya Sedat, Mert, Salih, İsmail, Hakan, Hüseyin, Etoga, Ali Rıza, Fethullah, Ilıyaz ve Halim ilk on biriyle çıkarken; rakip Uzunköprü Spor ise Ahmet, Oğuzhan, Okan, Emrah, Onur, Yunus, Orhan, Burak, Aykut, Ender ve James ilk on biri ile başladı.



MAÇA GOLLE BAŞLADIK

Mücadele Çerkezköy 1911 Spor’un santrasıyla başladı. İlk dakikalarda iki takım da kontrollü bir oyun tercih ederken, mücadelenin ilk pozisyonunda temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor’un golü geldi. Sağ kanattan ceza alanına yönelen Etoga topu Ilıyaz ile buluşturdu. Ilıyaz’ın sıfıra inerek yerden ceza alanına gönderdiği topta Ali Rıza topun üzerinden atlayarak rakip defansı yanılttı. Arka direkte topla buluşan Fethullah, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen isim oldu.



ILIYAZ’LA 2-0’I YAKALADIK

Gol pozisyonu açısından pek de zengin olmayan müsabakada, neredeyse her tehlikeli pozisyon golle sonuçlandı. Günün başarılı isimlerinden Etoga, Topu Fethullah’la buluşturdu. Hızla rakip alana giren Fethullah, pasını bekletmeden sağ tarafındaki  Ilıyaz’a verdi. Yaklaşık 40 metre topla birlikte ilerleyen Ilıyaz sağ çaprazdan çektiği sert şut kaleci Ahmet’in bakışları arasında ağlarla buluştu ve karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin 2-0’lık üstünlüğüyle tamamlandı.



PERDEYİ ANIL DİLAVER KAPATTI

İkinci yarıya başlayan taraf Uzunköprü Spor oldu. İki takımın da pozisyon üretmek adına başarısız olduğu ikinci yarı daha çok orta alan mücadelesi halinde geçti. Dakikalar 80’i gösterirken orta sahanın solunda topla buluşan Fethullah 2 rakibini eksilterek sıfıra indi. Oyuna sonradan giren ve 6 pas üzerine güzel bir koşu yapan Anıl Dilaver, Fethullah’ın ortasında düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve temsilcimiz 3-0’lık üstünlüğü yakaladı.



3-0 KAZANDIK

Karşılaşmanın geri kalan dakikalarından başka gol çıkmazken; temsilcimiz Çerkezköy 1911 Spor Bölgesel Amatör Lig 12. Grup’ta çıktığı üçüncü karşılaşmayı da kazanarak namağlup liderliğini sürdürdü.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.