Veliköyspor, Velimeşe deplasmanında

Tekirdağ Süper Amatör Liginde mücadele eden temsilcimiz Veliköyspor bu hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden Velimeşe Belediyespor'a konuk olacak.

Veliköyspor, Velimeşe deplasmanında
16 Ocak 2010 Cumartesi 00:00

Geçtiğimiz hafta sahasında ligin köklü ekiplerinden birisi olan Çorluspor'u farklı geçen temsilcimiz bu hafta oynanacak olan karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak rakipleriyle arasında olan puan farkını kapatmak istiyor.

Velimeşe Sahasında oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati 13:00. Veliköyspor'un bu maç öncesinde ligde 24 puanla 5. sırada yer alıyor. Temsilcimizde bu maç öncesinde İbrahim Onbaşı'nın belinden sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncunun karşılaşmada oynayıp oynayamayacağı maç saatinde belli olacak.

İLK DEVREDEKİ KARŞILAŞMAYI VELİ KÖYSPOR FARKLI KAZANMIŞTI
Temsilcimiz Veliköyspor bu haftaki rakibiyle ligin ilk devresinin 4. haftasında sahasında karşılaşmış ve bu karşılaşmadan 5-0 farklı bir skorla galip ayrılmayı başarmıştı. Temsilcimiz Veliköyspor'un bu haftaki rakibi Velimeşe Belediyespor'un 13 maç sonrasında 28 puanla lider Tekirdağspor'un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

Veliköyspor teknik direktörü Ahmet Sarı ''Ligde artık bizim kaybedeceğimiz birşeyimiz kalmadı. Bundan sonraki bütün karşılaşmalar bizim için final havasında geçecek. Tüm karşılaşmalara var gücümüzle çıkıp galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Yarın oynacağımız Velimeşe Belediyespor karşılaşmasınada galibiyet parolasıyla çıkacağız. Karşılaşma öncesinde takımda cezalı oyuncu bulunmazken İbrahim Onbaşı'nın belinden sakatlığı bulunuyor. Bu oyuncunun oynayıp oynamaması maç saatinde belli olacak.'' dedi

KAPAKLISPORUN BU HAFTA MAÇI YOK
Süper Amatör Küme'deki bir başka temsilcimiz olan Kapaklıspor bu haftayı maç yapmadan tamamlayacak. Ligde zor günler geçiren temsilcimizin 12 maç sonrasında 7 puanı bulunuyor. Kapaklıspor 9. sırade yer alıyor.

LİGDE 15. HAFTANIN PROGRAMI
Tekirdağ Süper Amatör Liginde bu hafta şu karşılaşmalar oynanacak; Velimeşe Belediyespor - Veliköyspor, Çorluspor - Tekirdağspor, A. Adaletspor - Karacakılavuzspor, Y. Hayraboluspor - Şarköyspor ve Çorlu Sanayispor - Çorlu Gençlerbirliğispor.

LİGDE PUAN DURUMU
15. Hafta öncesinde ligde puan durumu; 1. Çorlu Gençlerbirliğispor 30, 2. Tekirdağspor 29, 3. Velimeşe Belediyespor 28, 4. Çorlu Sanayispor 27, 5. Veliköyspor 24, 6. Şarköyspor 21, 7. Çorluspor 19, 8. A. Adaletspor 12, 9. Kapaklıspor 7, 10. Karacakılavuzspor 3, 11. Y. Hayraboluspor -3.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.