Voleybol'da Alt Yapı Seçmeleri Başladı

Bu yıl Aroma 2. Bayanlar Voleybol liginde mücadele edecek olan Çerkezköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı'nda alt yapı çalışmaları dün yapılan seçmeler ile başlarken, ilk etapta alt yapı için 9 oyuncu alt eğitime alındı. Seçmelere ise istenilen düzeyde katılım olmadı.

Voleybol'da Alt Yapı Seçmeleri Başladı
21 Ağustos 2009 Cuma 00:00

ONLAR BİZE GELMEDİ BİZ ONLARA GİDECEĞİZ
    Alt yapı çalışmaları ilk etapta 9 kişi ile başlarken seçmelere gösterilen ilginin az olduğunu vurgulayan Çerkezköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Tayfun Pişiren ''Alt yapı için temelleri atmaya başladık. Seçmelerde, 'Siz bize gelmediniz ama okullar açılınca biz size geleceğiz' söylemiyle voleybolu seven kız öğrenciler seçeceğiz. Çerkezköy halk alt yapı kurulsun diye sitemde bulunurken gördük ki katılım olmadı. Bu yüzden okullar açılınca biz onlara gideceğiz'' diyerek tüm aileleri kızlarını alarak alt yapı seçmelerine getirmelerini istedi.

OKULLAR AÇILINCAYA DEK SEÇMELER DEVAM EDECEK
    Bu yıl Aroma 2. Voleybol liginde mücadele edecek olan Çerkezköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımın'da alt yapı seçmelerine başlanırken, alt yapı seçmeleri okulların açılış zamanına kadar sürecek. Bu süre zarfında ise aranan yaş kriterine uyan herkes seçmelere katılabilecek.


    Seçmelerin ilk gününün ardından 9 kişilik grupla çalışmalar başlarken Bu sezon Aroma 2. Bayanlar Voleybol Ligin'de mücadele edecek olan Çerkezköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Tayfun Pişiren ''Takımımız 2. ligde mücadele edeceği için takımımızın altyapısının iyi olması gerekli ve biz alt yapıya çok önem veriyoruz. Ama seçmelerin ilk gününde yeterli katılım olmadı. Okullar kapalı olduğu için ve çoğu aile çocukları ile birlikte tatilde olduğundan dolayı Çerkezköy dışında bulunuyor. Bu yüzden seçmelere katılım az oldu. Ama altyapı çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek. Alt yapı için sürekli arayışımız devam edecek.'' dedi.

HERGÜN ÇALIŞMA OLACAK
    1994-2000 yılları arası doğumlu kız öğrencilerin geldiğini ve bunlar arasından seçmelerin yapılacağını belirten Çerkezköy Belediyespor Bayan Voleybol Takımı antrenörü Tayfun Pişiren ''Her gün saat 15.00'te yapılacak olan antrenmanlara 1994 - 2000 yılları arası doğumlu kız öğrenciler seçmelere her zaman katılabilirler. Yapılacak olan seçmelerle alt yapımızı oluşturacağız. Seçmeler için tüm Çerkezköy halkını Kapalı Spor Salonuna davet ediyoruz. Bu yıl Aroma Bayanlar 2. Liginde mücadele edeceğimiz için en az 36 tane oyuncuyu alt yapımızda bulundurma zorunluluğumuz var. Alt yapı çok ciddi bir organizasyondur. Yönetimle beraber alt yapı seferberliği yapıyoruz'' dedi.

     Altyapı antrenörü Kürşat Kayayurt ''Seçmelere istenilen derecede katılım olmadı. Bunun sebebi okulların kapalı olması ve insanların tatilde olmaları. 2. ligde oynayan A bayan takımımızın alt yapı çalışmaları sürekli şekilde devam edecek. Alt yapı için hergün saat 15.00'te antrenman yapılacaktır. Katılmak isteyen herkes antrenmanlara gelebilirler. Gelen oyuncuların çoğu eğitime alınacak. Yaşları küçük olanlar gelecek seneler için eğitim alacaklar'' dedi

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selin yıldız - 12 yıl önce
iletişimi nasıl yapıcaz alt yapılar için
Avatar
rabia nur bebek - 12 yıl önce
alt yapı seçmeleri ne zaman bilgi verirseniz sevinirim
Avatar
Eylül Bahar - 12 yıl önce
bu sene yani 2012'de seçmeler yok mu ??
Avatar
rümeysa an - 10 yıl önce
bende gitmek istiyorum ama 2000 doğumluyum katılabilirim dimi
Avatar
ebru arslan - 9 yıl önce
bende gelmek istiyorum ama geç mi kaldım :(