Voleybolda çeyrek final müsabakaları başlıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda grup maçları sona erdi. 14 takımın 3 grupta mücadele ettiği turnuvada Çeyrek Finale kalan 8 takımın karşılaşmaları 22-23 Mayıs tarihlerinde, final karşılaşması ise 26 Mayıs Cuma günü oynanacak

Voleybolda çeyrek final müsabakaları başlıyor
17 Mayıs 2017 Çarşamba 14:14

İŞTE SON 8’E KALAN TAKIMLAR
Çerkezköy Belediyesi geleneksel Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası heyecanı, birbirinden çekişmeli karşılaşmalarla devam ediyor. Grup maçları 15-16 Mayıs tarihlerinde oynanan müsabakalarla sona ererken; çeyrek final heyecanı ise 22 Mayıs Pazartesi günü başlayacak. HFZ Anadolu Lisesi, Şehit Dinçer Ersoy İlkokulu, Gülerçin Koleji B, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 75. Yıl Ortaokulu, Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Demirspor, Çerkezköy Belediyesi, 125. Yıl Ortaokulu, ÇTSO Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu, Optimed Hastanesi, Çerkezköy Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Gülerçin Koleji A takımlarının mücadele ettiği turnuvada çeyrek finale kalan takımlar şunlar: “Gülerçin Koleji B, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, 75. Yıl Ortaokulu, Veliköy Belediyesi Ortaokulu, Demirspor, ÇTSO Anadolu Lisesi, Nurullah Narin Ortaokulu ve HFZ Anadolu Lisesi.”
ÇEYREK FİNAL KURALARI ÇEKİLDİ
Grup maçlarının tamamlanmasının ardından Çeyrek Final müsabakaları için kuralar çekildi. Çekilen kuralar sonucu Gülerçin Koleji B takım ile Veliköy Belediyesi Ortaokulu eşleşirken; ÇTSO Anadolu Lisesi ile de HFZ Anadolu Lisesi eşleşti. Demirspor’un Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile eşleştiği kurada; 75. Yıl Ortaokulu ile Nurullah Narin Ortaokulu ile eşleşti. Çeyrek final maçları 22 Mayıs Pazartesi günü saat 19.00’da Demirspor – Halit Narin Anadolu Lisesi, saat 20.00’da da 75. Yıl Ortaokulu – Nurullah Narin Ortaokulu karşılaşmaları ile başlayacak. ÇTSO Anadolu Lisesi ile HFZ Anadolu Lisesi’nin 23 Mayıs Salı günü saat 19.00’da karşı karşıya geleceği çeyrek final maçları kapsamında; Gülerçin Koleji B takım ile Veliköy Belediyesi Ortaokulu da aynı gün saat 20.00’da karşılaşacak.   
ŞAMPİYON 26 MAYIS CUMA GÜNÜ BELLİ OLACAK
Çeyrek final müsabakalarının tamamlanmasının ardından Yarı Finalde Gülerçin Koleji B - Veliköy Belediyesi Ortaokulu maçının galibi ile ÇTSO Anadolu Lisesi - HFZ Anadolu Lisesi maçının galibi 24 Mayıs Çarşamba günü saat 19.00’da karşılaşacak. Bir diğer yarı final maçı ise aynı gün saat 20.00’da Demirspor – Halit Narin Anadolu Lisesi maçının galibi ile 75. Yıl Ortaokulu - Nurullah Narin Ortaokulu maçının galibi arasında oynanacak. Bu yıl 3’üncüsü düzenlenen geleneksel Çerkezköy Belediyesi Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, 26 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da oynanacak olan üçüncülük maçı ve saat 20.00’da oynanacak olan final maçı ile sona erecek.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.