İnsanların zenginliğinin veya fakirliğinin hayır yapmakta önemli olmadığını, hayırsever olmak için çok zengin olmanın gerekmediğini belirten Hatice Doğan, hayırsever olmak için insanın gönlünün sevgi ile dolu olması gerektiğini ifade etti.
"Kefenin cebi yok. Kimse giderken yanında birşeyler götürmüyor" diye açıklamalarını sürdüren Hatice Doğan, Cahide Hanımın engelli olmasına, 60 yaşında olmasına rağmen el emeği, göz nuru olan bu hırkalara, süeterlere sevgisini katmış çocuklarımız için" dedi.
Hatice Doğan'ın ardından konuşan Cahide Hanımın kardeşi Aysel Bakırcı ise kardeşinin 60 yaşında olduğunu ve kendisinin yanında yaşamını sürdürdüğünü belirterek, "Kendisi bana annemden babamdan kalan bir emanet. Gücüm yettiğince baktım, bundan sonrada bakmaya devam edeceğim. Bana birşey olursa inşallah çocuklarım da bakacak" dedi.
Konuşmaların ardından zihinsel engelli fakat yüreği sevgi dolu Cahide Hanım ve kardeşi Aysel Hanım tarafından elde örülen hırka ve süeterler çocuklara giydirildi.





