13 FARKLI BRANŞTA BAŞLADI

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 560 kursiyerin katılımıyla 7.’si düzenlenen Yaz Spor Okullarımızda, 26 Temmuz Pazartesi günü itibari ile 13 farklı branşta eğitimlere başlandı.

13 FARKLI BRANŞTA BAŞLADI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Temmuz 2021 Perşembe 11:43


Çerkezköy  Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Spor Okullarında Futbol, Basketbol, Kort Tenis, Masa Tenisi, Güreş, Halk Oyunları, Voleybol, Okçuluk, İşaret Dili, Satranç, Kick Boks, Badminton ve Karate eğitimlerine başlandı.
 
Bu yıl 7.’si düzenlenen ve 560 kursiyerin kayıt yaptırdığı Yaz Spor Okulları iki dönem halinde yapılacak.
Konuyla ilgili konuşan Çerkezköy  Belediye Başkanı Vahap Akay, “Yaz Spor Okullarımızın 1. Dönemi 26 Temmuz Pazartesi günü itibari ile başladı. Yaz Spor Okullarımızda birinci dönem eğitimleri 13 Ağustos Cuma günü sona erecek. İkinci Dönemi ise 16 Ağustos Pazartesi günü başlayacak ve 3 Eylül Cuma günü sona erecek” dedi.
KURSLAR NEREDE VERİLİYOR
Ücretsiz olarak düzenlenen ve konusunda uzman eğitmenler tarafından eğitimlerin verildiği Yaz Spor Okullarında:  Futbol, Basketbol, Masa Tenisi, Güreş, Halk Oyunları, Voleybol, Okçuluk, Kick Boks, Badminton ve Karate kursları 29 Ekim Spor Kompleksinde, Kort Tenis kursu Tepe Piknik Alanı Tenis Sahasında, İşaret Dili kursu Belediye Hizmet Binasında, Satranç kursu ise Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezinde veriliyor.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.