16 hayat son anda kurtuldu

Önceki gün meydana gelen karbonmonoksit zehirlemesi sonucu Çerkezköy, Kızılpınar ve Karaağaç'tan toplam 16 kişi Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı

16 hayat son anda kurtuldu
12 Ocak 2013 Cumartesi 08:44

 Sobadan çıkan karbonmonoksit gazından zehirlenen vatandaşlar Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, zehirlenen vatandaşların tedavisinin ardından taburcu edildi. Zehirlenen vatandaşlardan Bağlık Mahallesi ve Kızılpınar'da ikamet edenler ambulanslar ile Devlet Hastanesi'ne getirilirken, Karaağaç'taki vatandaşların kendi imkanları ile hastaneye geldiği öğrenildi.

Önceki gece meydana gelen karbonmonoksit gazından Murat, Bülent ve Birsen Diktaş, Emrullah, Zafer, Ayşe Tıkna, Saadettin, Esra, Yaşar ve Melek Durmuş, İsmail, Nazar, Halil, Seval, Hatice ve Yıldız Yakut isimli vatandaşlar olduğu öğrenildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.