181 çocuğa bisiklet ve futbol topu hediye edildi

Kapaklı Belediye başkanlığı tarafından 22–25 Ağustos tarihlerinde Kazak Gölü Mesire alanında düzenlenecek olan ‘Sünnet Şöleni ve Kazak Gölü Festivali’ hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken, Belediye tarafından sünnet ettirilen 181 çocuğa hediye olarak bisiklet ve futbol topu hediye edildi. Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salon’unda düzenlenen törenle hediyelerine kavuşan miniklerin mutlulukları yüzlerinden okunurken, aileleri de bu mutluluklarına ortak oldular.

181 çocuğa bisiklet ve futbol topu hediye edildi
23 Ağustos 2013 Cuma 07:59

HEDİYE TÖRENİ BEYAZ SARAY DÜĞÜN SALON’UNDA YAPILDI
22–25 Ağustos tarihlerinde Kazak Gölü Mesire Alanı’nda düzenlenecek olan ‘Sünnet Şöleni ve Kazak Gölü Festivali’ hazırlıkları kapsamında sünnet ettirilen 181 çocuk için hediye töreni düzenlendi. Önceki gün Kapaklı Beyaz Saray Düğün Salon’unda saat 10.00’da düzenlenen törene 180 çocuğun yanı sıra aileleri de katıldı. Belirlenen çocuklar 27 Temmuz tarihinde itibaren kademeli olarak sünnet ettirilirken, sünnet kıyafetleri de Kapaklı Belediyesi tarafından karşılandı.
HEDİYELERİNİ BAŞKAN MANDALI’DAN ALDILAR
Sünnet olarak erkekliğe ilk adım atmanın haklı mutluluğunu yaşayan minikler önceki günde Beyaz Saray Düğün salonunda kendileri için düzenlenen hediye töreninde büyük mutluluk yaşadılar. Sünnet ettirilen çocukları aileleriyle birlikte düğün salonuna gelirken, liste halinde çocukların isimlerinin okunmasının ardından bisiklet ve futbol toplarını Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın elinden aldılar.
YAŞ GRUBUNA GÖRE BİSİKLETLERİ VERİLDİ
Hediyeler karşısında sünnet olan çocukların mutlulukları gözlerinden okunurken, bu anlamlı mutluluklarına aileleri de ortak oldu. 181 bisiklet ve futbol topunun hediye edildiği törende, 7 bisiklet 2 yaş grubuna, 22 bisiklet 3 yaş grubuna, 23 bisiklet 4 yaş grubuna, 30 bisiklet 5 yaş grubuna, 38 bisiklet 6 yaş grubuna, 23 bisiklet 7 yaş grubuna, 12 bisiklet 8 yaş grubuna, 7 bisiklet 9 yaş grubuna, 8 bisiklet 10 yaş grubuna, 2 bisiklet 11 yaş grubuna, 6 bisiklet 12 yaş grubuna, 2 bisiklet 13 yaş grubuna ve 1 bisiklette 14 yaş grubu olmak üzere sünnet olan çocuklara hediye edildi. Her bir çocuğa bisikletlerin yanında birer tane de futbol topu hediye olarak verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.