19 Eylül Gaziler Günü Kapaklı’da Törenle Kutlandı

Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Mareşal” rütbesi ve “Gazi” unvanı verilişinin yıl dönümü olan 19 Eylül Gaziler Günü ilçemizde törenle kutlandı.

19 Eylül Gaziler Günü Kapaklı’da Törenle Kutlandı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
20 Eylül 2021 Pazartesi 11:03


Atatürk Anıtı’nda saat 11.00’da başlayan törene Tekirdağ Vali Yardımcısı Fidan Bozkır, Kapaklı Belediye Başkanvekili Nizamettin Çoban, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, İlçe Jandarma Komutanı Başçavuş Fevzi Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Özkan Kara, kurum müdürleri, siyasi parti temsilcileri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş ve gazilerimiz katıldı.
ÇELENKLER SUNULDU
Kapaklı Kaymakamlığı, Kapaklı Belediyesi ve Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilciliği çelenklerinin Atatürk Anıtı’na sunulmasıyla başlayan tören saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam etti.
Ardından Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kapaklı Temsilcisi İbrahim Çetintaş günün anlam ve önemini belirten bir konuşma gerçekleştirdi. Çetintaş’ın konuşmasının ardından 19 Eylül Gaziler Günü töreni sona erdi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.