1911'e moral kahvaltısı

Süper Amatör Lig temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 10. hafta da karşılaştığı Çorlu Kültür Sultanköy maçı öncesinde Çerkezköylü iş adamı Mesut Uyumaz tarafından düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Coffee Boss'ta düzenlenen kahvaltıda Mesut Uyumaz, 1911 Çerkezköyspor'un her zaman destekçisi olduklarını dile getirirken "İnşallah lig sonu bizlerin ve sizlerin istediği şekilde ligi sonuçlandırırsınız" ifadelerini kullandı

1911'e moral kahvaltısı
31 Aralık 2014 Çarşamba 08:17

 COFFEE BOSS’TA BULUŞTULAR

Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor, Çerkezköy’de faaliyet gösteren Uyumazlar Vinç’in sahibi Mesut Uyumaz tarafından Coffee Boss'ta organize edilen kahvaltı programında buluştular.

1911'İN DESTEKÇİSİYİZ

Kahvaltı programının ardından açıklamada bulunan Mesut Uyumaz, “1911 Çerkezköyspor’un sürekli arkasında ve destekçisiyiz. İnşallah lig sonunda isteğimiz ve istedikleri yerde olurlar” şeklinde konuştu.

BİZ BİR AİLEYİZ

1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu ise, Uyumaz’a düzenlenen programdan dolayı teşekkür ederken “Takımımızın yanında Çerkezköylü iş adamlarını görmek bizleri mutlu ediyor. Hep dedik bir aileyiz ve bu ailenin parçaları bizi yalnız bırakmıyor. Mesut Uyumaz ağabeyimize de düzenlemiş olduğu kahvaltı programı için teşekkür ediyoruz” dedi.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.