1.Amatör Küme de ilk yarı sona erdi

Amatör Küme B Grubu’nda ligin ilk devresi 8 haftalık maç periyodunun ardından tamamlandı.

1.Amatör Küme de ilk yarı sona erdi
05 Aralık 2014 Cuma 07:20

 1.AMATÖR KÜME DE İLK DEVRE TAMAMLANDI

1.Amatör Küme B Grubu’nda mücadele veren Fevzipaşaspor ilk devrede 13 puan toplarken Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise 12 puan topladı. Fevzipaşaspor ilk devrede çıktığı 8 maçta 4 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 3 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 20 gol atan Fevzipaşaspor kalesinde ise 9 gol gördü. Fevzipaşaspor, topladığı 13 puanla ilk devreyi 3.sırada tamamladı. Fevzipaşaspor, ilk hafta oynayacağı Küçükyoncalıspor maçı erteleme nedeniyle ilk devrenin son haftasına ertelendi. Fevzipaşaspor erteleme karşılaşmasında Küçükyoncalıspor’u 10-0 mağlup ederek üç puanı hanesine yazdırdı.

İKİNCİ HAFTA KARŞILAŞMASINDAN MAĞLUBİYETLE AYRILDI

Fevzipaşaspor ikinci hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor deplasmanına çıktı. Karşılaşma Saray Belediyespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Fevzipaşaspor üçüncü hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor ile karşı karşıya geldi. Maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi. 4.hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor deplasmanına çıkan Fevzipaşaspor sahadan 2-0 üstünlükle ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Çukuryurtspor karşısında aldığı galibiyetle moral bulan Fevzipaşaspor 5.hafta karşılaşmasında Ergenegücü Ulaşspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun sergileyen Fevzipaşaspor sahadan 2-1 üstünlükle ayrıldı.

FEVZİPAŞASPOR 6.HAFTAYI BAY GEÇİRDİ

Fevzipaşaspor ligin 6.haftasını maç yapmadan bay tamamladı. Ligin yedinci haftasında Ahımehmet Gençlikspor deplasmanına çıkan Fevzipaşaspor sahada 2-0 üstünlükle ayrıldı. Fevzipaşaspor sekizinci hafta karşılaşmasında Çorlu Aslanspor’u konuk etti. Rakibi karşısında istediği mücadeleyi sergileyemeyen Fevzipaşaspor sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Fevzipaşaspor ise Çerkezköy 1923 Gençlikspor’a 3-2 mağlup oldu. Ligde mücadele veren bir diğer temsilcimiz Çerkezköy 1923 Gençlikspor ise 8 maçta 4 galibiyet elde ederken 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. 16 gol atan Çerkezköy 1923 Gençlikspor kalesinde ise 15 gol gördü.

1923 İLK MAÇINDAN GALİBİYET İLE AYRILDI

Çerkezköy 1923 Gençlikspor ilk hafta karşılaşmasında Ahımehmet Gençlikspor ile karşılaştı. Maç Çerkezköy 1923 Gençlikspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile sona erdi. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ikinci hafta karşılaşmasında Çorlu Aslanspor ile karşı karşıya geldi. Çerkezköy 1923 Gençlikspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak haftayı puansız geçti. Çerkezköy 1923 Gençlikspor ligin üçüncü haftasını maç yapmadan bay geçti. Çerkezköy 1923 Gençlikspor dördüncü hafta karşılaşmasında Küçükyoncalıspor deplasmanına çıktı. Çerkezköy 1923 Gençlikspor rakibi karşısında etkili bir oyun sergiledi. Çerkezköy 1923 Gençlikspor karşılaşmadan 4-1 üstünlükle ayrılarak galibiyet sayısını ikiye çıkardı.

ÇORLU ASLANSPOR LİDERLİĞİ KAPTIRMADI

Çerkezköy 1923 Gençlikspor beşinci hafta karşılaşmasında Saray Belediyespor ile karşı karşıya geldi. Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmadan Çerkezköy 1923 Gençlikspor 2-1 mağlup ayrıldı. 6.hafta karşılaşmasında Vakıflar Güvenspor’a 2-1 mağlup olan Çerkezköy 1923 Gençlikspor 7.hafta karşılaşmasında Çukuryurtspor’u 3-2 mağlup etti. 8.hafta Ergenegücü Ulaşspor’a 2-1 mağlup olan Çerkezköy 1923 Gençlikspor geçtiğimiz hafta oynanan ilk devrenin son hafta maçında Fevzipaşaspor’u 3-2 mağlup etti. Çorlu Aslanspor 8 maçta 7 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. 46 gol atan Çorlu Aslanspor kalesinde 5 gol gördü. Çorlu Aslanspor ilk devreyi 22 puan ve averajla ilk sırada tamamladı.

SARAY BELEDİYESPOR İKİNCİ SIRADA TAMAMLADI

Ligde mücadele veren bir diğer şampiyonluk adayı Saray Belediyespor 8 haftada 7 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan ise beraberlikle ayrıldı. 33 gol atan Saray Belediyespor kalesinde ise 4 gol gördü. Saray Belediyespor ilk devreyi 22 puanla ikinci sırada tamamladı. Ligde mücadele veren bir diğer Saray temsilcisi Çukuryurtspor 8 maçta 4 galibiyet elde ederken 4 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. İlk devreyi 12 puanla 5.sırada tamamlayan Çukuryurtspor attığı 13 gole karşılık kalesinde 16 gol buldu. Vakıflar Güvenspor 8 maçta 2 galibiyet alırken 2 karşılaşmadan beraberlik 4 maçtan ise mağlubiyetle ayrıldı. 8 maçta 9 gol atan Vakıflar Güvenspor kalesinde ise 19 gol gördü. Vakıflar Güvenspor ilk devreyi 8 puanla 6.sırada tamamladı. Ergene Gücü Ulaşspor 8 maçta 2 galibiyet elde ederken 1 karşılaşmadan beraberlik 5 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Ergene Gücü Ulaşspor attığı 10 gole karşılık kalesinde 35 gol gördü. 


8 GOLE KARŞILIK KALESİNDE 35 GOL GÖRDÜ

Ahımehmet Gençlikspor ilk devreyi 6 puanla 8.sırada tamamladı. Ahımehmet Gençlikspor 8 maçta 2 galibiyet elde ederken 6 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Ahımehmet Gençlikspor attığı 6 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü. Küçükyoncalıspor ilk devreyi 3 puanla son sırada tamamladı. Küçükyoncalıspor 8 maçta 1 galibiyet elde ederken 7 karşılaşmadan ise mağlubiyetle ayrıldı. Küçükyoncalıspor attığı 8 gole karşılık kalesinde 35 gol gördü.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.