269 adet tablet PC dağıtıldı

FATİH Projesi kapsamında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde öğretmen ve idarecilere 269 adet tablet PC Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın katıldığı törenle dağıtıldı.

269 adet tablet PC dağıtıldı
01 Mart 2014 Cumartesi 07:31

DÜZENLENEN PROGRAM İLE TABLET PC’LER DAĞITILDI
Fırsatları Artırma ve Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi okul idarecilerine ve öğrencilere Tablet PC dağıtıldı. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Okul Müdürü İsmail Sayar, FATİH Projesi Çerkezköy Sorumlusu Tuncay Şanlı ile okul öğretmenleri katıldı.
ÜLKE GELİŞİMİNE KATKIDA BULUNACAKSINIZ
Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, tablet PC’lerin tüm öğretmen ile öğrencilere hayırlı olmasını diledi. Öğrencilere seslenerek sözlerini sürdüren Kaymakam Kubilay “Tablet PC’lerle artık bir adım öne geçtiniz. Bizim geleceğimizsiniz. Sizlere yapılan yatırım ülkeye yapılan en önemli yatırımdır. Sizler de bunun bilincinde olarak ülke gelişimine katkıda bulunacaksınız. Sizlerden başarı bekliyoruz” dedi.
PROJENİN GERÇEKLEŞMESİNE TANIKLIK EDİYORUZ
Tablet PC’leri öğrencilere dağıtmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerini sürdüren Kaymakam Kubilay “Bu kampanyayı gerçekleştiren Milli Eğitim Bakanlığımız ile tüm yetkililere teşekkür ediyoruz. Eğitim-öğretime büyük önem veriyoruz. Eğitim-öğretim bizim birincil ve en önemli önceliğimizdir. Bugün de eğitim-öğretime büyük katkı sağlayacak bir projenin gerçekleşmesine tanıklık ediyoruz” açıklamasında bulundu.
269 TABLET PC DAĞITILDI
Kaymakam Kubilay’ın konuşmasını tamamlamasının ardından 9.sınıf öğrencileri ile okul öğretmenlerine tablet PC’ler dağıtıldı. Öğrencilere 210 tablet PC dağıtılırken, öğretmenlere ise 59 adet tablet PC dağıtıldı. Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nin ardından alt yapısı tamamlanan Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Lisesi, Pakize Narin Anadolu Lisesi ile Kızılpınar Anadolu Lisesi öğretmen ile öğrencilerine tablet PC dağıtılacak.
DİĞER OKULLARA DA DAĞITILACAK
Proje kapsamında önümüzdeki dönemlerde Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Hacı Fahri Zümbül Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Veliköy Çok Programlı Lisesi, Kızılpınar Belediyesi Çok Programlı Lisesi ile Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nde de tablet PC dağıtımı yapılacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.