3 maçtan da alnımızın akıyla ayrıldık

Hafta sonu oynanan 1911 Çerkezköyspor ile Malkaraspor karşılaşmasının ardından basın toplantısı düzenleyen 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, maçın genelinde iyi olan taraf olduklarını ifade ederek, “İyi oynadığımız bir karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın sevinciyle haftayı kapattık. Hep hazır takımlarla oynuyoruz. Bu ligde iyi diye lanse edilen takımlar ve üç maçtan da alnımızın akıyla çıktık. Kendim ve yönetimim adına futbolcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.

3 maçtan da alnımızın akıyla ayrıldık
12 Kasım 2014 Çarşamba 07:54

MAÇIN GENELİNDE İYİ OLAN TARAF BİZDİK

1911 Çerkezköyspor Genel kaptanı Melih Gedikoğlu, düzenlediği haftalık basın toplantısında hafta sonu karşılaştıkları Malkaraspor müsabakasını değerlendirdi. Tesislerde düzenlenen toplantıda konuşan Gedikoğlu, ligin iddialı ekiplerinden biri olan Malkaraspor ile karşı karşıya geldiklerini ifade ederek, “İyi oynadığımız bir karşılaşmadan 3 puanla ayrılmanın sevinciyle haftayı kapattık. Maçın geneline baktığımız zaman maça iyi başlayan taraf bizdik. İyi oyunun karşılığında da golü bulduk. İlk devrede dengeli geçerken önde kapatarak soyunma odasına moralli gittik” diye konuştu.

3 PUANI ALMAK BİZLERİ MUTLU ETTİ

İkinci yarının ilk 15 dakikasında hakimiyetin Malkaraspor takımında olduğunu sözlerine ekleyen Melih Gedikoğlu, “Bunun sebebi de ikinci yarıya tutuk başladık diye düşünüyorum. Bu arada onların kaçan ve bizim adımıza da şanslı olduğumuz bir pozisyon var. O pozisyonun ardından oyun istediğimiz şekle döndü ve 4-5 net pozisyonu biz kullanamadık. Maç kaçırdığımız pozisyonlar yüzünden bir ara zora da girse 90 dakikanın sonunda 3 puanı alarak üçüncü maçımızdan da galibiyetle ayrılarak puanımızı 9 puana yükselttik” açıklamasında bulundu.

BİZLERİ YALNIZ BIRAKMAYAN TÜM HALKIMIZA VE TARAFTARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Kendilerini yalnız bırakmayan seyircilere de teşekkür eden Gedikoğlu, “Özellikle bu sene oluşan yeni taraftar grubumuza çok teşekkür ediyoruz. Her hafta aynı şeyleri söylüyoruz belki ama onların desteğine her hafta ihtiyacımız var. Futbol 3 neticeli bir oyun ve her sonuç illa ki yaşanacak. Biz mağlubiyet ve beraberlik sonuçlarını ne kadar geç yaşarsak o kadar avantajlı oluruz. Maça başlarken seyirci ilk etapta beklediğimiz gibi değildi ama maç başladıktan sonra biran da doldu. Bizleri yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

ÜÇ MAÇTAN DA ALNIMIZIN AKIYLA AYRILDIK

Genel Kaptan Melih Gedikoğlu, seyirci bazında da ilerleyen haftalarda daha da iyi olacaklarını tahmin ettiklerini sözlerine ekleyerek, “Hep hazır takımlarla oynuyoruz. Bu ligde iyi diye lanse edilen takımlar ve üç maçtan da alnımızın akıyla çıktık. Kendim ve yönetimim adına futbolcularımıza teşekkür ediyorum. Gençağa’nın gerekli kontrolleri yapılması için iyi bir sporcu masörüne gönderdik oradan gelen bilgiler doğrultusunda bende oynayacağım dedi. Gökhan Küçük’ün sakatlığı devam ediyor ancak yavaş yavaş takımla idmanlara belli sürelerde katılıyor” diye konuştu.

Haber: Emrah ÇOĞALAN

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.