4 Mahallede Daha Gönül Sofrası Kuruldu

Kapaklı Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla mahallelerde gönül sofraları kurmaya devam ediyor. Ramazan ayının birlik ve beraberliğinin yaşatıldığı, 7’den 70’e binlerce vatandaşın aynı sofrada buluştuğu gönül sofraları Yanıkağıl Mahallesi, Bahçeağıl Mahallesi, Karlı Mahallesi ve Uzunhacı Mahallesi’nde kuruldu.

4 Mahallede Daha Gönül Sofrası Kuruldu
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2022 Cumartesi 16:04

Kapaklı Belediyesi tarafından Ramazan ayı münasebetiyle kurulan gönül sofraları yoğun ilgi görüyor. Mahalle sakinlerinin bir araya gelerek, aynı sofrada buluştuğu, Ramazan ayının manevi duygularının hissedildiği gönül sofraları son olarak sırasıyla Yanıkağıl Mahallesi, Bahçeağıl Mahallesi, Karlı Mahallesi ve Uzunhacı Mahallesi’nde kuruldu. İftar programlarına Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katılım gösteriyor.

YEMEKLER AŞEVİNDE PİŞİYOR

Kapaklı Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Aşevi’nde hazırlanan yemekler, iftar saatine kısa süre kala görevli personel tarafından hazırlanan masalara servis ediliyor.

“RABBİM BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİ DAİM EYLESİN”

İftar programlarına katılarak, vatandaşlarla tek tek ilgilenen ve sohbet eden Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “2 yıldır pandemi dolayısıyla kuramadığımız gönül sofralarımızda bu yıl yeniden sizlerle yan yana olmak, birlikte oruçlarımızı açmak bizleri memnun ediyor. Gönül sofralarımıza hoş geldiniz diyor, Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Rabbim tuttuğumuz oruçlarımızı, ettiğimiz dualarımızı kabul, birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.” dedi.

Kapaklı’nın hızla büyüdüğünü ve yerel yönetim olarak ‘Değişen ve Gelişen Kapaklı’ için var güçleriyle çalıştıklarını belirten Başkan Çetin, mahallelerde yapılan ve yapılması planlanan çalışmalarla ilgili mahalle sakinlerini bilgilendirerek, taleplerini dinledi.

GÖNÜL SOFRASI 24 NİSAN’DA KARAAĞAÇ’TA KURULACAK

Vatandaşları bir araya getiren ve Ramazan ayının manevi atmosferinin hissedildiği gönül sofraları 24 Nisan Pazar günü Karaağaç Şehit Kadir Dadaş Parkı’nda binleri buluşturacak. İftar programı sonrasında semazen gösterisi ve ilahi dinletisi de olacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.