42 yıl geride kaldı

7 Ocak 1980 yılında gazetemizin kurucusu rahmetli Sabri Avcılar yönetiminde yayın hayatına başlayan ÇERKEZKÖY GAZETESİ, 42 yılı geride bırakarak, 43. Yayın yılına giriyor.

42 yıl geride kaldı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
06 Ocak 2022 Perşembe 10:44

42 yıl önce teknolojinin elverdiği ölçülerde  büyük zorluklarla yayın hayatına başlayan ve 7 Ocak 1980 tarihinden itibaren yayın hayatını kesintisiz olarak sürdüren Çerkezköy Gazetesi 43. Yayın yılında da bölgenin çok sesli yayın hayatına bağımsız bir şekilde devam edecek.

Bu güne kadar sadece Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda yürüyen gazetemiz, bundan sonra da başka hiçbir fikre angaje olmadan yayın hayatını sürdürmeye devam edecek.

Bir çok iktidar, bir çok lider, askeri darbe, ekonomik kaoslar, sen ben kavgaları  başta olmak üzere insan ve hayatına dair binlerce vakaya tanıklık eden gazetemiz, imkanları nispetinde, tek dayanağı olan okurlarıyla birlikte olmaya devam edecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.