5 yıllık Aza Sezamettin GMKP muhtarlığına aday

2009 yılından bu yana Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar’ın Azalık görevini yürüten Sezamettin Kuru, 30 Mart yerel seçimlerinde GMKP Mahallesi Muhtar Adaylığına talip olduğunu açıkladı.

5 yıllık Aza Sezamettin GMKP muhtarlığına aday
03 Mart 2014 Pazartesi 07:17

5 YILDIR AZA’LIK GÖREVİNİ YÜRÜTÜYOR
GMKP Mahallesi Muhtarı Şükrü Dumanlar’ın 24 Mart 1994’te muhtar seçildiğinde listesinde yer alan Sezamettin Kuru, 2009’da Azalık görevine başladı. 5 yıldır Şükrü Dumanları ile birlikte çalışan Kuru, Şükrü Dumanlar’ın Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı olmasının ardından GMKP Mahallesi Muhtar Adaylığını talip olduğunu ifade etti.
MAHALLE SAKİNLERİMİZİN OYLARINA TALİBİM
1959 Çerkezköy doğumlu olan Sezamettin Kuru, yaptığı açıklamada, “Şükrü muhtarımın hizmetlerini farklı bir kulvarda devam ettirmesi sebebiyle ve uzun yıllardır yanında hizmet ederek yapılması gereken her şeyi bildiğim için Muhtar Adayı olma yönünde bir karar verdim. Bugüne kadar edindiğim bilgi ve birikimi mahallemiz için kullanmak adına Muhtarlığa Aday oldum. Tüm mahalle sakinlerimizin oylarına talibim” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.