57. Alay'a bu yıl Çerkezköy'de katılacak

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 57. Alay Yürüyüşü kapsamında 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret etti. Yılmaz, ziyaretinin nedenini bu yılki yürüyüşe Tekirdağ ilçelerinin de katılımını sağlamak olduğunu belirterek, "Her ilçemizden 2 kişinin yürüyüşümüze katılmasını sağlayarak Tekirdağ için efsane olan 57. Alay'ı ilçelerimize bu yıl yaymak istedik" dedi

57. Alay'a bu yıl Çerkezköy'de katılacak
02 Şubat 2013 Cumartesi 08:47

Bu yıl üçüncü kez Tekirdağ'dan Çanakkale'ye 57. Alayı temsilen yürüyecek olan 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret etti. Ertem'e 57. Alay'ın tarihi fotoğraflarından oluşan bir takvim hediye eden Yılmaz, bu yıl ilçelerinde 57. Alay'ın yürüyüşüne katılmasını sağlamak için bu ziyareti gerçekleştirdiğini söyledi.

Çanakkale Savaşları'nın efsane alayı 57. Alay'ın Tekirdağ'dan Çanakkale Savaşları'nın geçtiği cepheye gidişini temsilen üç yıl önce ilk kez Tekirdağ'dan bir grup gönüllü yürümeye başladı. 57. Alay Yürüme Komitesi Başkanlığı adıyla düzenlenen yürüyüşlerin bu yıl üçüncüsü yapılacak. Yürüyüş öncesinde ilçeleri ziyaret eden 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, Çerkezköy'de Belediye Başkanı Ali Ertem'i ziyaret etti. Ziyarete, 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz'ın yanı sıra Komite Üyesi Levent Yavuz ve İsa Demirel ile bu yıl yürüyüşe Çerkezköy'ü temsilen katılacak olan Ercan Yılmaz ve Abdullah Furkan Güldeşir katıldı. Ziyaretin nedenini Başkan Ali Ertem'e anlatan Hikmet Selim Yılmaz, bu kapsamda Çerkezköy Kaymakamı Ayhan Bayhan ile de görüştüklerini söyledi. Kaymakam Bayhan'ın destek verdiğini söyleyen Yılmaz, daha sonra yürüyüş güzergahları ile ilgili bilgiler verdi.

14 MART'TA TEKİRDAĞ VALİLİĞİ'NDEN YOLA ÇIKILACAK

57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Yılmaz, 14 Mart 2013 tarihinde Tekirdağ Valiliği önünden 57 gönüllü ile yola çıkacaklarını belirterek, 18 Mart 2013'de Çanakkale'de düzenlenecek Devlet Töreni'ne katılacaklarını belirterek, "Bu yıl 14 ilçemizden 22 kişi yürüyüşte yer alacak. 18 kişi de Tekirdağ merkezinden olacak. 17 kişi de Namık Kemal Üniversitesi'nden olmak üzere yürüşüyümüze toplam 57 kişi katılacak. Yol boyunca ilçe belediyelerimizi ve kaymakamlıklara ziyaretlerimiz olacak"dedi. 

Bu etkinliğe gönülden destekçi olduklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Ertem, "Biz böylesine güzel etkinliklere her zaman destekçi olmuşuzdur. Sizlere destek vermeye hazırız" dedi. Daha sonra 57. Alay Yürüyüş Komitesi Başkanı Hikmet Selim Yılmaz, Başkan Ali Ertem'e Komite olarak hazırladıkları 57. Alay'ın tarihi fotoğraflarından oluşan bir takvim hediye etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.