635 çocuğun sünneti başladı

Çerkezköy Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ve dar gelirli ailelerin çocuklarına yönelik her yıl düzenlenen Sünnet Şöleni kapsamında Çerkezköy Belediyesi’ne başvuran toplam 635 çocuğun sünnetleri Özel Akut Polikliniği’nde ücretsiz olarak yapılmaya başlandı

635 çocuğun sünneti başladı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
24 Haziran 2022 Cuma 10:41

Pandemi nedeni ile 2 yıldır yapılamayan Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni’ne başvuruların sona erdiğini ve yapılan sosyo-ekonomik değerlendirme sonucunda 60 aydan gün almış 635 çocuğun ekonomik durumlarının sıralamasına göre tespit edildiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “635 yavrumuzun sünnetleri Özel Akut Polikliniği’nde yapılmaya başlandı. Sosyal sorumluluk projelerimiz kapsamında bu yıl Belediyemiz tarafından 635 çocuğumuzu sünnet ettiriyoruz. Sünnet olan tüm çocuklarımıza çeşitli armağanlar vereceğiz ve sünnet kıyafeti hediye edeceğiz. Ayrıca Ağustos ayı sonunda bu yıl 4.’sünü düzenleyeceğimiz Çerkezköy Belediyesi 4. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’nde sünnet olan çocuklarımız için Sünnet Şöleni düzenleyeceğiz”

GEÇMİŞ OLSUN

Çerkezköy Belediyesi ve Özel Akut Polikliniği işbirliği ile gerçekleştirilen Çerkezköy Belediyesi Toplu Sünnet Şöleni kapsamında sünnet olan çocukları Özel Akut Polikliniği’nde ziyaret eden  Akay, Akut Polikliniği Mesul Müdürü Dr. Akif Başkurt, Sağlık Hizmetleri Sorumlusu Buket Ayaz ve Kurumsal İletişim ve Organizasyon Sorumlusu Aysel Çakmak’tan bilgi aldıktan sonra sünnet olan çocuklarımıza ve ailelerine ‘Geçmiş olsun’ temennisinde bulundu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Sünnet olan yavrularımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Anne ve babaları da inşallah yavrularının mürüvvetlerini de görürler” diyen Akay, “Çocuklarımızın sünnetlerini steril bir ortamda, güvenli bir şekilde gerçekleştiren Özel Akut Polikliniği’ne çok teşekkür ediyorum. Tüm görevlilerin eline, emeğine sağlık” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.