8. hafta maçları nefes kesecek

Süper Amatör Lig’in 8. haftasında temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ligin güçlü ekibi 1947 Çorluspor’u sahasında konuk ederken, bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor ile karşılaşacak

8. hafta maçları nefes kesecek
13 Aralık 2014 Cumartesi 08:03

 SÜPER AMATÖR’DE 8. HAFTA MAÇLARI OYNANACAK

Süper Amatör Lig’de 8. Hafta mücadeleleri ile büyük çekişme devam edecek. Ligin ilk devresinin bitimi yaklaşırken takımların kazandıkları ve kaybettikleri puanlar daha da fazla önem kazandı. Bu hafta temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor ligin güçlü ekiplerinden 1947 Çorluspor ile karşılaşırken, diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise deplasmanda Muratlı Belediyespor’a konuk olacak.

LİDERLİK İÇİN SAHAYA ÇIKACAK

Bu sezon yeni kurulan 1911 Çerkezköyspor Kulübü şuan için bekleneni karşılarken liderlik için ligi 3 puan önde götüren 1947 Çorluspor ile sahasında karşılaşacak. Seyirci avantajını kullanacak olan 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef mutlak 3 puan. Temsilcimizin bu maç öncesi 4 galibiyet ve 2 beraberliği bulunurken henüz mağlubiyet almadı. Bir haftayı Bay geçen 1911 Çerkezköyspor’un 14 puan’ı bulunurken, 7’de averajı var.

ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ MALKARA’YA GİDİYOR

Lig’in bir diğer iddialı ekibi Çorlu Gençlerbirliği deplasmanda Malkaraspor’a konuk oluyor. Lig öncesi favori gösterilen iki takımın mücadelesinin sonucu merakla beklenirken, bu maç öncesi ev sahibi Malkaraspor’un 13 puanı bulunuyor. Ligde 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Malkaraspor’un 8 averajı bulunuyor. Çorlu Gençlerbirliğispor ise aldığı 4 galibiyet, 2 beraberlikle 14 puanla ikinci sırada yer alıyor.

ÇERKEZKÖYSPOR GALİBİYET PEŞİNDE

Lig’e istediği gibi başlayamayan ve bir haftası Bay olmak üzere iki maçını henüz oynamayan temsilcimiz Çerkezköyspor bu hafta güçlü Muratlı Belediyespor deplasmanında ter dökecek. Muratlı maçı öncesi 2 galibiyet ve 3 mağlubiyeti bulunan yeşil-beyazlı ekibin 2 maçı eksik bulunuyor. Muratlı Belediyespor’un ise bu maç öncesi 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunurken, temsilcimiz Çerkezköyspor’un 6, Muratlı Belediyespor’un ise 11 puanı bulunuyor.

KAPAKLISPOR ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYOR

Süper Amatör Lig’e alt yapıdan kattığı oyuncularla mütevazi bir takım oluşturan Kapaklıspor, oynadığı maçlarda topla oynama yüzdesi ve pozisyon bolluğu açısından önde olmasına rağmen 3 maçı kaybetti. Talihsiz mağlubiyetlerine bir yenisini daha geçtiğimiz hafta ekleyen Kapaklıspor bu hafta sahasında Ergene Belediyespor’u konuk edecek. Zayıf rakibi karşısında alacağı 3 puanla seri galibiyetlere başlamak isteyen Kapaklı ekibinin 3 galibiyet ve 4 mağlubiyeti bulunuyor.

LİGİN SON İKİ TAKIMI KARŞI KARŞIYA GELECEK

Ligin dibine demir atmış iki takım olan Sitespor ve Çorlu Kültür Sultanköyspor 8. hafta mücadelesinde birbirleriyle karşılaşacak. Her iki takımında henüz Lig’de galibiyeti bulunmazken, Sitespor’un sadece 2 beraberliği bulunuyor.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.