9. hafta maçları tamamlandı

Tekirdağ Süper Amatör Lig'de bu hafta oynanan maçlarda temsilcilerimiz 1911 Çerkezköyspor ile Çerkezköyspor 0-0 berabere kalırken, Sitespor deplasmanda Çorlu Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Kapaklıspor ise bu haftayı bay olarak geçti

9. hafta maçları tamamlandı
23 Aralık 2014 Salı 18:47

 1911 VE GENÇLERBİRLİĞİ BİR PUAN ELDE ETTİ

Süper Amatör Lig 9. haftasında haftasonu oynanan maçta lig'de 4. sırada yer alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor, ligin 7. sırasında bulunan bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ile Mustafa Uğraş Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 0-0 eşitlikle sona ererken her iki takımda birer puan aldı. Sitespor ise deplasmanda Çorlu Gençlerbirliği ile karşılaştı. Sitespor ligin iddialı ekibi Çorlu Gençlerbirliği deplasmanında bir puanla dönmeyi başardı.

MALKARA DEPLASMANDA FARKLI KAZANDI

Süper Amatör Lig 9. haftasında hafta sonu oynanan diğer maçlarda ise ligin son sıralarında yer alan Çorlu Sultanköyspor evinde karşılaştığı Muratlı Belediyespor'u 2-1 yenmeyi başardı ve üç puanı hanesine yazdırdı. Lig'in ikinci sırasında yer alan Malkara Belediyespor ise deplasmanda karşılaştığı Ergene Belediyespor'u 4-1 mağlup etti ve iddiasını sürdürdü. Lig'in diğer karşılaşması Çorluspor 1947-Karadeniz Gençlikspor karşılaşması ise ertelendi.

1911 DÖRDÜNCÜ, ÇERKEZKÖYSPOR YEDİNCİ

Süper Amatör Lig'de 9. hafta karşılaşmalarının sona ermesinin ardından 18 puanlı Çorluspor 1947 maç eksiği ile zirvedeki yerini korurken, Malkara Belediyespor 17 puanla ikinciliğe yerleşti. Çorlu Gençlerbirliği ise yine maç eksiği ve 16 puanı ile üçüncü sırada yer aldı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor maç eksiği ve 16 puanı ile dördüncü sırada yer alırken, bir diğer temsilcimiz Çerkezköyspor ise iki maç eksiği ve 7 puan ile yedinci sırada yer aldı.

Haber: Uğur Can Avcılar

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.