9 kişi kalmasına rağmen galip geldi 1-0

Hafta sonu oynanan Karağaçspor ile Küçükyoncalıspor arasındaki müsabaka, Karaağaç Spor'un 1-0'lık üstünlüğüyle sona erdi. Saat 14:00'te başlayan maç Saray Sentetik Sahada oynanırken, karşılaşma sırasında şiddetli rüzgar vardı

9 kişi kalmasına rağmen galip geldi 1-0
12 Mart 2014 Çarşamba 07:53

MAÇA YONCALI SPOR HIZLI BAŞLADI
Maçın başlamasıyla birlikte Küçükyoncalıspor rüzgarı da arkasına alarak maçın ilk 30 dakikasında etkili bir oyun sergiledi. Karaağaçspor bu süre zarfında kalesini gole kapatmayı bildi. Dakikalar 35'i gösterdiğinde Karaağaçsporlu Serdar Harmancı sağ kanattan yaptığı bindirmelerle gol aradı fakat gol gelmedi. Küçükyoncalıspor'un atağında İlkay ceza sahasına girerken faule maruz kaldı ve faulü yapan Ümit As sarı kart gördü. Kullanılan serbest vuruş kaleci Şener'in kucağında kaldı. İlk yarıda golsüz beraberlik bozulmadı.
İKİNCİ YARI DA KARAAĞAÇ GOLÜ BULDU
İkinci yarı Küçüyoncalı takımının başlama vuruşuyla devam etti. Rüzgarı bu sefer arkasına alan Karaağaç Spor etkili ataklar geliştirmeye başladı. Rüzgara karşı direnmekte zorluk çeken Küçükyoncalıspor, oyunun hakimiyetini tamamen Karaağaçspor'a verdi. Oyunu Küçükyoncalıspor'un sahasına yıkan Karaağaçspor, uzaktan şutlarla gol ararken dakilar 64'ü gösterdiğinde Tugay'ın milimetrik ara pasında Sedar Harmancı'nın jeneriklik bir plase vuruşuyla golü buldu. 1-0
KIRMIZI KARTLAR HAVADA UÇUŞTU
Karaağaç Spor'un golü bulmasının ardından 69. dakikada Ümit As topa doğru kayarak, hakemin rakip oyuncuya müdahale etme kararı vermesi sonucunda ikinci sarı kartı görerek oyun dışı kaldı. Son 20 dakikaya 1-0 önde giren Karaağaç Spor baskıyı azaltarak kendi sahasına çekildi. Küçükyoncalıspor bu dakikalarda baskısını arttırdı.Sol kanattan atak yapan Küçükyoncalısporlu Göksel, Sezer'e arkadan yaptığı hareketle oyun karıştı. Sezer sözlü tartıştığı Göksel’i iterek düşürdü ve Küçükyoncalı Spor'lu futbolcular Karaağaç Sporlu futbolcuları sözlü ve fiziki olarak tahrik etti. Hakem tartışmaya karışan futbolcuları kenara çekti. Karaağaç Sporlu Sezer’e ve Küçükyoncalısporlu Samet’e kırmızı kart göstererek oyun dışı bıraktı. Göksel ise sarı kart gördü.
KARAAĞAÇ NAĞMALUP DEVAM EDİYOR
Karşılaşmada 9 kişi kalan Karaağaç spor tamamen geriye çekilerek zaman geçirmeye başladı . 82. dakikada yaşanan karambol de Küçükyoncalıspor golü buldu fakat tecrübeli yan hakem Ayhan Örnek ofsayt gerekçesi ile golü geçersiz kıldı. Hakem maçın bitimine 4 dakika uzatma verdi. Uzatma bölümlerinde gol sesi çıkmadı. Maç Karaağaç Sporun 1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Karaağaç Spor bu galibiyetle ligde namağlup unvanını kormuş oldu.
EMNİYET GÜÇLERİ MÜDAHELE ETTİ
Maçın bitiş düdüğü ile Küçükyoncalı taraftarlar olay çıkardı fakat emniyet güçleri olaylara yerinde müdahale ederek olayların büyümesini engelledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.