95 TL'ye yılbaşında sınırsız eğlence

Çerkezköy esnaflarından E-Ruta Bayan Giyim'in sahibi Rukiye Yavuz ve Murat Kundura'nın sahibi Arzu Albayrak tarafından Business Hotel'de yılbaşı eğlence programı düzenleniyor. Yemek, limitsiz yerli içninin yanısıra çeşitli ses sanatcıları ve oryantelin de yer alacağı programın biletleri 95 TL'den satılmaya başlandı.

95 TL'ye yılbaşında sınırsız eğlence
17 Aralık 2010 Cuma 00:00

SINIRSIZ EĞLENCE
LİMİTSİZ İÇKİ
    Çerkezköy halkını yılbaşı eğlencesinde biraraya getirmeye çalıştıklarını ve bu nedenle böyle bir yılbaşı eğlencesi düzenlediklerini belirten E-Ruta Bayan Giyim'in sahibi Rukiye Yavuz, "Eğlencenin kalbu bu yılbaşında Business Hotel'de atacak. Özel olarak hazırlanan menü, sınırsız eğlence ve limitsiz yerli içkinin bulunduğu yılbaşı eğlence programımızda birbirinden değerle sesler de sahne alarak, eğlenceye katılanlara unutulmaz bir gece yaşatacak" dedi.

HERŞEY DÜŞÜNÜLDÜ
    Yılbaşı özel eğlencesine katılacak olanlara 'Sınırsız eğlence' vaad eden Rukiye Yavuz, "Konuklarımız sevdikleri ile birlikte leziz yemekler yerken, müzisyenlerimiz de konuklarımızı sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendirecekler" dedi.

KİMLER SAHNE ALACAK?
    Gecede Piyahist Tuncay, Baterist Ahmet, Kemancı Orhan, Türk Sanat Müziği Sanatcısı Nafiz, Pop Yıldızı Safiye Aydoğan'ın sahne alacağını ayrıcı ritim saz, gitar ve oryantelin de yılbaşı gecesi konukları ile beraber olacağını belirten Rukiye Yavuz, "Ayrıca sizleri kapıda karşılayacak Noel Hostesimiz, çocuklarınızla ilgilenecek palyaçomuz da geceye ayrı bir renk katacak" dedi.

BİLETLER NEREDE SATILIYOR?
    Business Hotel'de yılbaşı gecesi düzenleyecekleri eğlenceye katılmak isteyen kişilerin biletlerini Murat Kundura'dan, E-Ruta Bayan Giyim'den, Trakya Organizasyon'dan alabileceklerini belirten Rukiye Yavuz, "Bilet almak isteyen vatandaşlar 726 48 99, 726 68 02 ve 725 39 48 numaralı telefonlar vasıtası ile bizimle irtibata geçebilirler" dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alişükrü abidinoğlu - 8 yıl önce
Telini e ulasılmiyor