Acımız Memleket Kadar Büyük Kahrolduk Yastayız

Art arda Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesinde 7,7 ve Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde 7,6 büyüklüğünde meydana gelen depremlerden sonra bütün Türkiye yasa büründü.

Acımız Memleket Kadar Büyük Kahrolduk  Yastayız
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
07 Şubat 2023 Salı 12:02

Ulusal yas ilan edilmesinin yanı sıra okullarda da eğitime ara verildi.

 Depremin vurduğu bölge için 85 milyon adeta tek yürek oldu. Bölgemizde de vatandaşlarımız ellerinden gelen yardımı yapmak için kuyruklar oluşturmaya devam ediyorlar.

Her geçen dakika can kaybının arttığı bölgede depremden yaralı ve sağ kurtulan vatandaşlarımız için yapacağımız en ufak yardım bile hayati öneme sahip.

Bu felaket günlerinde Türk milleti, o kadim ferasetiyle her şeyi unutup depremden etkilenen vatandaşlarımız için yine tek yürek olmayı başararak elinden geleni yapmaktadır.

Depremde yaşamını yitiren vatandaşlarınıza rahmet, yaralılarımıza şifa, geride kalan ve yakınlarını yitirenlere metanet diliyoruz.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.