Adliye'nin boşalttığı katlar doluyor

Adliye'nin yeni hizmet binasına taşınmasının ardından Kaymakamlık Binası’nda boş kalan katlar doluyor. Bir süredir tadilat çalışmaları sürdüren Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Tarım Müdürlüğü çalışmaları tamamlamak üzere. Boşalan katlara bu haftadan itibaren kurumlar taşınmaya başlayacak

Adliye'nin boşalttığı katlar doluyor
10 Mart 2014 Pazartesi 07:15

Çerkezköy Kaymakamlık Binası içerisinde hizmet veren Adliye, yeni binasına taşınırken, geride iki kat bırakmıştı. Kaymakamlık Binası’nda boşalan iki katın, aynı binada hizmet veren kamu kurumları arasında paylaştıran Kaymakam Metin Kubilay, Erna Center'da hizmet veren Mal Müdürlüğü'nün de Kaymakamlık Binası’na taşınmasını istemişti.

Devlet Hastanesi'nin yanında Adliye Binası’nın tamamlanmasıyla birlikte Çerkezköy Adliyesi yıllardan beri hizmet verdiği Kaymakamlık Binası'ndan taşınmıştı. Kaymakamlık Binası'nın iki katında hizmet veren Adliye'nin taşınmasıyla birlikte duruşma salonlarının bulunduğu 1. kat ve Başsavcılık ile hakim ve savcı odaları ve idari işler servisinin bulunduğu ikinci kat tamamen boşalmıştı. Kaymakam Metin Kubilay'da boşalan bu katları kurumlar arasında paylaştırmış, Erna Center'ın 4. katında hizmet veren Mal Müdürlüğü'nün de tüm kurumların birada bulunması için Kaymakamlık Binası'nda boşalan katlardan birine taşınmasını istemişti. İşte bu kararın ardından Nüfus Müdürlüğü, Mal Müdürlüğü ve Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü, bir süredir boşalan bu katlarda tadilat çalışması yürütüyordu.
KURUMLAR TAŞINACAK
Milli Eğitim, Nüfus ve Tarım Müdürlükleri boşalan katlardaki tadilat çalışmalarını bitirmek üzere. Bu haftadan itibaren söz konusu kurumlar yeni hizmet yerlerine taşınmaya başlayacak. Nüfus Müdürlüğü, ikinci katta bulunan hakim ve savcı odalarının bulunduğu bölüme Mal Müdürlüğü ise Başsavcılık ve Adliye Yazıişleri Müdürlüğü'nün bulunduğu yere taşınacak. Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü ise hizmet verdiği ikinci kattan birinci kata inecek.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.