Afet Bölgesine destek gönderildi

Kastamonu’da etkili olan ve sel felaketine neden olan yağışlar nedeni ile Çerkezköy Belediyesi tarafından bölgeye bir adet tır ve 1 adet loder kepçe gönderildi.

Afet Bölgesine destek gönderildi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
28 Haziran 2022 Salı 12:37

Batı Karadeniz’de etkili olan ve hayatı olumsuz etkileyen yağışların sel ve heyelana neden olması dolayısı ile Çerkezköy Belediyesi tarafından bölgeye 1 adet tır ve 1 adet loder kepçe gönderildi.

BATI KARADENİZ BÖLGEMİZE GEÇMİŞ OLSUN

Çerkezköy Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü envanterine kayıtlı tır ve loder kepçenin afet bölgesine hareket ettiğini ve akşam saatlerinde bölgeye ulaşacağını belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Sel ve heyelandan etkilenen bölgeye gönderdiğimiz araçlarımız Afet ve Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinesinde çalışmalarda bulunarak, bölge halkımızın yanında olacak. İnşallah Batı Karadeniz bölgemizde yağışlar daha fazla zarara yol açmaz ve hayatı olmuşuz etkilemez. Bu vesile ile yağışlardan olumsuz etkilenen bölge halkına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.