AİA'DAN AB'YE GÖRE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ

Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy Proje Ofisi tarafından 19-20 Mart 2014 tarihlerinde "AB'ye Uyum Sürecinde İş Güvenliği'nin Teknik ve Hukuki Boyutu' konulu eğitim düzenlenecek. Ücretsiz olarak düzenlenecek eğitim seminerine katılmak isteyenlerin 18 Mart 2014 tarihine kadar Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı Proje Ofisi'ne müracaat edebileceği bildirildi. İki gün sürecek eğitim ÇTSO Konferans Salonu'nda yapılacak

AİA'DAN AB'YE GÖRE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
14 Mart 2014 Cuma 07:32

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Avrupa İşletmeer Ağı (AİA) Çerkezköy Proje Ofisi tarafından 19-20 Mart 2014 tarihleri arasında iki gün süreyle "AB'ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Teknik ve Hukuki Boyutu" konulu eğitim programı düzenlenecek. Programa katılmak isteyenlerin 18 Mart 2014 tarihine kadar müracaat edebileceği bildirildi.  İki gün sürecek eğitim ÇTSO Konferans Salonu'nda yapılacak
AB'YE GÖRE İŞ GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ
ÇTSO AİA Proje Ofisi Uzmanı Seda Özdemir, "AB'ye Uyum Sürecinde İş Güvenliğinin Teknik ve Hukuki Boyutu" konulu eğitimin iki gün süreceğini belirtti.  19 Mart Çarşamba günü saat 10.00'da başlayacak eğitim akşam 17.00'a kadar süreceğini belirten Özdemir, ikinci gün 20 Mart'da da aynı şekilde sabah 10.00 akşam 17.00 saatleri arasında eğitim yapılacağını belirtti.
İLK GÜN EĞİTİM KONULARI
Proje Ofisi Uzmanı Özdemir, eğitimin ilk gününde, İş Güvenliğinin bileşenleri ve güvenlik kültürü, Kişisel koruyucu donanımların özellikleri ve seçim kriterleri, İşyerlerinde ergonomik düzenlemeler ve iyileştirmeler, İşyerlerinde gürültü risklerinin azaltılması, İş makine ve araçlarında güvenlik, Kimyasallarla yapılan çalışmalarda güvenlik, Güvenlik ve sağlık işaretleri, İş izin sisteminin kurulması, Etiketleme ve kilitleme, Kapalı ve sınırlandırılmış alan çalışmalarında güvenlik konuları anlatılacak.
İKİNCİ GÜN EĞİTİM KONULARI
Özdemir eğitimin ikinci gününde ise, İSG mevzuatı ve Türk Hukuk Sistemi’ndeki yeri, Son çıkan mevzuat ve taraflara getirdiği yükümlülükler, İş kazalarının hukuki boyutu ve tarafların sorumlulukları, Örnek Yargıtay kararları ışığında vaka analizleri konularının işleneceğini belirtti. Özdemir eğitimlerin A Sınıfı İş Güvenliği Uzmanı Kimya Mühendisi Serkan Küçük ve Avukat Gökhan Küçük tarafından verileceğini sözlerine ekledi.
18 MART'A KADAR BAŞVURU YAPILABİLECEK
Ücretsiz olarak düzenlenecek eğitimlere katılmak için 18 Mart 2014 mesai bitimine kadar Avrupa İşletmeler Ağı Çerkezköy Ofisi'ne müracaat edilmesi gerekiyor. AİA Uzmanı Seda Özdemir,   müracaat için 282 726 88 88-220 numaralı telefonlardan kendilerine ulaşılabileceğini belirtti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.