AK PARTİ DERT DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte akşamları mahalleleri gündüzleri de sivil toplum örgütlerine ziyaretlerde bulunarak, sorunları dinliyor. Demirbağ ve beraberindekiler son olarak Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi, Türk Hava Kurumu ve Kızılay Şubesi'ni ziyaret etti

AK PARTİ DERT DİNLEMEYE DEVAM EDİYOR
28 Ocak 2013 Pazartesi 08:01

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ ve yönetim kurulu üyeleri ilk olarak Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi'ni ziyaret etti. Demirbağ ve beraberindekiler daha sonra Türk Hava Kurumu ile Kızılay Şubeleri'ne giderek başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle görüşüp 2012 faaliyetlerini dinledi.
DOSYA İSTEDİK HALA VERMEDİNİZ
Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Selami Şirin ve yönetim kurulu üyelerince ağırlanan Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ ve yönetim kurulu üyeleri yaklaşık yarım saat süreyle kooperatif hakkında bilgi aldı, sorunları dinledi. Demirbağ, "2012 nasıl geçti. Memnunmusunuz?" diye Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperetafi Başkanı Selami Şirin'e sorarken, "Ayçiçeği biraz zayıf oldu. Bunun dışında iyi geçti diyebiliriz. Ama bizim şu anda önemli sorunumuz hazine arazileriyle ilgili bir adım atılmadı henüz. Bununla ilgili bir gelişme bekliyoruz."karşılığını aldı. Hazine arazileriyle ilgili olarak Tarım Bakanı ile bir görüşme yaptığını hatırlatan Demirbağ, "Ankara'da bakanımızla bu konuyu görüştüm. Danışmanı beni dinledi. Ancak, bununla ilgili bir dosya verin biz üzerinde çalışalım dedi. Bende döndükten sonra bir dosya hazırlayın dedim. Ancak sizden henüz bir dosya gelmedi."diye konuştu.
OFİS BÜROSU İSTİYORUZ
Yağlı Tohumlar Tarım Satış Kooperetafi Başkanı Selami Şirin, Başkan Demirbağ'a ayrıca Çerkezköy'e Toprak Mahsülleri Ofisi'nin bir bürosunun açılmasını ya da Kapaklı'da bulunan daha önce kapatılan alım merkezinin tekrar açılmasını istediklerini aktardı. Şirin, "Buğday için Saray'a gitmek zorunda kalıyoruz. Çerkezköy'de önemli miktarda buğday var. Bunun için gidiyoruz Saray'a. Çerkezköy'e bir alım merkezi olsa iyi olur."dedi. Şirin'i dinleyen Demirbağ, Kapaklı'yı daha önce görüştüklerini ancak buradaki makinelerin 12 yıldır kullanılmadığı için çürüdüğünü ve buraya olumlu bakılmadığını kaydetti. Sohbet sırasında sertifikalı tohumlarla ilgili sorunlarını da dile getiren Şirin, "Malum ekim ayı yağışlı geçti. Bu nedenle sertifikalı tohumlar çıkmadı. Paralarının geri verilmesini istiyoruz."dedi. Demirbağ, Tarım Müdürlüğü yetkilileriyle telefonla görüşerek, bu durumu dile getirip Şirin'in isteğini bildirdi. Demirbağ telefon görüşmesinin ardından, "15 gün içerisinde tohum paralarını iade edilecek." açıklamasını yaptı.
THK VE KIZILAY'I ZİYARET ETTİLER
Ak Partililer daha sonra Çerkezköy Belediyesi'nin içerisindeki yerlerinde Türk Hava Kurumu (THK) Çerkezköy Şubesi ile Kızılay Çerkezköy Şubesi'ni ziyaret etti. Ak Partilileri THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. THK Şube Başkanı Mustafa Zümbül, "Sizlerin bu ziyaretleri her zaman yarar getireceğine inanıyorum. Ziyaretinizden dolayı mutlu oldum."dedi. Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut ise "Sizleri ağırlamaktan şeref duyduk. İlginizden dolayı teşekkür ediyoruz."diye Ak Partilileri karşıladı. Ziyaret sırasında THK ve Kızılay hakkında bilgiler veren Zümbül ve Aşut daha sonra Ak Partililere birer rozet hediye etti. Ziyaret sırasında Kızılay'ın 143 yıllık bir kurum olduğunu hatırlatan Ertan Aşut, "Osmanlı döneminden kalan tek kurum Türk Kızılayı'dır. 143 yıllık kurum olan Kızılay, Türkiye hatta  dünyada insanlara uzanan merhamet elidir. Kızılay, Türk toplumunun verdiği katkılar ve üyelerimizin yardımlarıyla bu hizmetleri sağlıyor."diye konuştu.
HER ZAMAN DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ
THK ve Kızılay'ın kamu yararına çalışan derneklerin başında geldiğini vurgulayan Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, "Çalışmalarınızı takip ediyoruz. Ve takdir ediyoruz. Burada çalışmak gönül işi. Her kesin üstlenemediği görevleri üstleniyorsunuz. Kızılay özellikle son dönemlerde dünyaya hizmet veriyor. Takip ediyoruz. Türk Hava Kurumu yine öyle. Bu hizmetlerinden ötürü iki kurumumuzla da gurur duyuyoruz. Ben zaten Kızılay'ın üyesiyim.  Yine de her zaman destek vermeye hazırız. Elimizden gelen her türlü desteği bu iki kurumumuza veriyoruz, vermeye devam edeceğiz."diye konuştu. THK Şube Başkanı Zümbül ve Kızılay Şube Başkanı Aşut daha sonra Ak Partililer'e maket uçak atelyesini dolaştırdı. THK Başkanı Zümbül, THK'nın son dönemlerde Tür havacılığına önemli katkılarda bulunduğunu bunu bir de üniversite açarak pekiştirdiğini aktardı. Zümbül, "Yazısı yeni geldi. Türk Hava Kurumu havacılık eğitim için üniversite kuruyor. Pilot yetiştirecek. Yine yangın söndürme uçaklarını da ülkemizin hizmetine vermiş durumda. Hükümetten de çok büyük destek alıyoruz. Bu konuda hükümete de teşekkür ediyoruz."diye konuştu.
KAN BAĞIŞ KAMPANYALARINA DEVAM EDECEĞİZ
Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, parti olarak daha önce düzenledikleri 'Kan bağış' kampanyalarını hatırlatarak, "Ayda üç kez kan bağış kampanyası düzenliyorduk. Biraz ara verdik ama yine bu kampanyalara başlayacağız."dedi. Bunun üzerine Kızılay Şube Başkanı Ertan Aşut, "Ak Parti ile düzenlediğimiz kampanyalarda ortalama 70 ünite kan topluyorduk. 70 önemli bir rakam. Dörde böldüğünüzde 280 kişiye can demek. Bu arada şunu da belirtmek istiyorum. Bazen hastanelerden kan bulunamıyor diye açıklamalar geliyor. Böyle birşey yok. Kızılay kan bulur. Taze kan dışında mutlaka istenilen kanı Kızılay bulup hastanelere götürüyor."dedi. Aşut, konuşmasının sonunda Ak Partililer'den ziyaretlerinde vatandaşlara 'Kan bağışı'nda bulunmaları tavsiyelerinde bulunmalarını istedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.