Ak Parti’de görev dağılımı yapıldı

Ak Parti Genel Merkezi tarafından mülakata çağırılan adaylar arasından sıyrılarak Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine getirilen Reşat Bahar, ilk Yönetim Kurulu toplantısıyla birlikte yeni İlçe Yönetimini oluşturdu.

Ak Parti’de görev dağılımı yapıldı
08 Mart 2014 Cumartesi 07:20


İLK TOPLANTI YAPILDI
Ak Parti Çerkezköy İlçe Yönetimi’nin yapılan ilk Yönetim Kurulu toplantısıyla görev dağılımına gidildi. Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar’ın başkanlığında yapılan Yönetim Kurulu Toplantısına tüm Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı. Toplantıda gündeme ilişkin konular görüşülerek karara bağlanırken, görev dağılımı da yapıldı.
YENİ BİRİM BAŞKANLARI OLUŞTURULDU
Reşat Bahar’ın İlçe Başkanlığı’nda oluşturulan yeni İlçe Yönetimi’nde Şaban Çelen Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanlığına getirilirken, Ercan Erdoğan Teşkilatlanma Başkanlığına, Süleyman Bahçekapılı Seçim İşleri Başkanlığına, Murat Akbay Tanıtım ve Medya Başkanlığına, Cumhur Özaslan Dış İlişkiler Başkanlığına, Kamil Yiğit Sosyal İşler Başkanlığına, Vehbi Demirtaş Yerel Yönetim Başkanlığına, Hasan Tüfekçi  Ekonomi İşler Başkanlığına, Kamil Çetintaş Halkla İlişkiler Başkanlığına, Hasan İşcan Mali ve İdari İşler Başkanlığına, Şaban Uğur AR-GE Başkanlığına, Ayşen Yürürdurmaz ise İlçe Sekreterliği görevine getirildi.
YARDIMCILAR DA BELİRLENDİ
Yeni yönetimde Kılıç Karataş Recep Keskin ile Berna Eşsiz Teşkilatlanma Başkan Yardımcısı, Handan Yıldız, Abdullah Şakrak ile Gönül Altıparmak Seçim İşleri Başkan Yardımcısı, Murat Yaraşır ile Bünyamin Nas Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Ahmet Yazı Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı, Halit Er Sosyal İşler Başkan Yardımcısı, Ercan Çorbacı Yerel Yönetim Başkan Yardımcısı, Murat Özaydın Ekonomi İşler Başkan Yardımcısı, Ersoy Aktaş Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı, Mehmet Çelebi Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı, Nejat Vural Ar-Ge Başkan Yardımcısı, Nuray Sivri ise  İlçe Sekreter Yardımcısı olarak görev yapacak.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
:) - 10 yıl önce
vehbi demirtaş???arkadşım sen vizede mi siyaset yapıyorsun,çerkezköy demi??bir karar ver..gerçi hiçbir yerde sevilmediğin bir gerçek...