AK Parti'de süreç başladı

Mart ayında yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri için AK Parti'de Belediye Başkanlığı ve Meclis Üyeliği için Aday Adayı olacaklar için partinin belirlediği seçim takvimi dün başladı

AK Parti'de süreç başladı
02 Ekim 2013 Çarşamba 07:26

AK Parti'de takvimin başlaması ile birlikte gözler Çerkezköy Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı için müracaatlara çevrilirken iki dönemdir Çerkezköy Belediye Başkanlığı yapan Ali Ertem'in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Habip Bilgin, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Danyeli, Belediye Meclis Üyesi Aynur Düzgünel, ÇESİAD Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Yeğin ile İlçe Teşkilatı eski Yönetim Kurulu Üyesi Galip Malkoç'un Aday Adaylığı müracaatında bulunması bekleniyor.

ERTEM YENİDEN GÖSTERİLECEK Mİ?

Sürecin başlaması ile kamuoyunda ismi AK Parti ile anılan isimlerin İlçe Teşkilatı'na başvurarak Aday Adaylıklarını açıklaması beklenirken, iki dönemdir AK Parti'den Aday gösterilen Ali Ertem'in 3. dönem yeniden Aday gösterilip gösterilmeyeceği merakla bekleniyor.

ERTEM'İN RAKİPLERİ KİMLER?

Mevcut Aday Adayları içerisinde Mehmet Danyeli ile Habip Bilgin'nin diğer isimlerden biraz daha öne çıktığı AK Parti kulislerinde konuşulurken, Aynur Düzgünel'in ise tek kadın Aday Adayı olmasının avantajını kullanabileceği ifade ediliyor.

ÇERKEZKÖY ADAYI ÇOK ÖNEMLİ

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçiminden zafer ile ayrılmak isteyen AK Parti İl Teşkilatı'nın Çerkezköy'ün Adayını belirlemede çok hassas davranacağı ve en iyi isim ile seçimlere girmek istediği kulislerde ifade edilirken, özellikle İl Teşkilatı'nın Yerel Seçimler ile Genel Seçimler arasında partinin aldığı oy oranından büyük rahatsızlık duyduğu belirtiliyor.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.