Ak Parti'den Adliye ziyareti

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, Çerkezköy'e yeni tayin olan Hakim ve Savcıları ziyaret ederek "Hoş geldiniz" dedi

Ak Parti'den Adliye ziyareti
01 Temmuz 2013 Pazartesi 08:43

Ak Parti İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ beraberindeki İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Seçkin ile birlikte Adalet Bakanlığı'nın son Hakim Ve Savcılar Kararnamesi ile Çerkezköy'e atanan Kevser Kaya ve Gökçe Küçükakça Öpöz ile Gürcün Kaya'yı ziyaret etti. Hakim ve Savcılara Çerkezköy'e "Hoşgeldiniz" diyen Demirbağ ve Seçkin, görevlerinde de başarılar dileğinde bulundu. Demirbağ ve Seçkin ilk olarak daha önce Bingöl Karlıova'da görev yaparken Çerkezköy'e atanan Cumhuriyet Savcısı Gürcün Kaya'yı ziyaret etti.
Daha sonra ilk görev yeri olarak Çerkezköy'e atanan Hakimler Kevser Kaya ve Gökçe Küçükakça Öpöz'ü ziyaret eden Demirbağ, Çerkezköy'de yeni yapılan Adalet Sarayı'nın önümüzdeki Ağustos ayında tamamlanacağını söyledi. Demirbağ, "Daha önce burada görev yapan Hakim veSavcılarımız zor şartlarda çalıştı. Yeni Adalet Sarayımız inşallah Ağustos’ta tamamlanıyor. Siz inşallah daha büyük yerde, daha iyi şartlarda çalışma fırsatı bulacaksınız" ifadelerini kullandı. Cumhuriyet Savcısı Gürcan Kaya, Adliye'nin önümüzdeki Ekim ayında yeni binaya taşınmasını beklediklerini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.