Ak Partili kadınlar Kızılpınar'da toplandı

Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Kızılpınar'da istişare toplantısı yaptı. Seçim öncesi kadın kollarında görev dağılımı yapan Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Bakanı Nuran Yeşil, "Seçime çok iyi hazırlanmalıyız. Bunun için bire bir tüm kadınlarla görüşmeliyiz" dedi.

Ak Partili kadınlar Kızılpınar'da toplandı
22 Aralık 2010 Çarşamba 00:00

Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanlığı Kızılpınar'da istişare toplantısı yaptı. Ak Parti Kızılpınar Kadın Kolları Üyelerinin de katıldığı toplantıda 2011 genel seçimleri öncesinde görev dağılımı yapıldı. Kızılpınar ve bölgede yürütülecek seçim çalışmaları hakkında bilgi veren Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, "Seçime çok iyi hazırlanmalıyız. Bunun için bire bir tüm kadınlarla görüşmeliyiz" dedi.

BİREBİR ÇALIŞACAKLAR
    Hafta sonunda Ak Partili kadınlar Kızılpınar'da toplandı. Kızılpınar Belde Teşkilatı'nda yapılan 'İstişare Toplantısı'na Çerkezköy Kadın Kolları ve Kızılpınar Kadın Kolları Üyeleri katılırken, toplantıya Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Yiğit, Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Yıldız ve Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ile eşi Birgül Korkmaz da katıldı. 2011'de yapılacak olan genel seçimler öncesinde yürütülecek çalışmalarla ilgili görev dağılımı yapan Ak Partili Kadınlar, fikir alışverişinde bulundu.
    Toplantıda konuşan Ak Parti Çerkezköy Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, "Seçime çok iyi hazırlanmalıyız. Bunun için bire bir tüm kadınlarla görüşmeliyiz. Zaten Başkanımız Faruk Korkmaz Kızılpınar'a layık olduğu hizmetleri yaparak, başarılı olması nedeniyle çok avantajlıyız" dedi.

BAŞBAKANIMIZI ÖRNEK ALIYORUZ
    Toplantıya eşiyle katılan Belediye Başkanı Faruk Korkmaz da burada partili kadınlara hitap etti. Başkan Korkmaz, "Ak Partili bir Belediye Başkanı olduğumdan dolayı gurur duyuyorum. Belediye Başkanlığımın 2. dönemi bana güvenen ve partimize oy veren vermeyen tüm halkımıza, tüm Kızılpınarlılara huzurlarınızda teşekkürlerimi arz ederim. Biz siyasetçiler sizlerin oylarıyla gelip gidiciyiz. Bu yarışta iyi hizmet veren yine milletin oylarıyla kalır, hizmetine devam eder. Burada toplanmamızdaki gayemiz açıktır.
    Ak Parti'yi yine yüzde 50'lere varan bir oy patlaması yapmak için gecemizi gündüzümüze katıp çalışmalıyız. Ben ve eşim Ak Parti Teşkilatı olarak son hızla çalışacağız. Ve hizmetlerimizi Ak Parti'yi açık açık anlatıp Ak Partiye oy isteyeceğiz. Çünkü bu ülke görmediği icraatleri hizmetleri sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan gördü. Bizde bu amaç ve gaye üzerine odaklanıp iyi bir seçim sonucu çıkarmak için var gücümüzle seçim çalışmalarını sürdüreceğiz" diye konuştu.
Toplantının sonunda Kızılpınar Belde Başkanı Kamil Kılıç da kısa bir konuşma yaparak seçim çalışmalarına start verdiklerini kaydetti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.