AK Parti'nin İl Danışma Kurulu Kapaklı’da yapıldı

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından ilçelerde yapılan 'İl Danışma Kurulu' toplantılarının 7'ncisi Kapaklı’da yapıldı. Tekirdağ Milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut’un da katıldığı toplantıda Mısır ve Suriye ile ilgili mesajlar verildi. İl Başkanı Ahmet Kambur ve milletvekillerinin konuşmasının ardından toplantı basına kapalı gerçekleştirildi

AK Parti'nin İl Danışma Kurulu Kapaklı’da yapıldı
27 Ağustos 2013 Salı 07:45

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı tarafından ilçelerde yapılan İl Danışma Kurulu toplantılarının 7'ncisi Kapaklı’da yapıldı.

İL DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Kapaklı Beyaz Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, milletvekilleri Özlem Yemişçi ve Ziyaeddin Akbulut'un yanı sıra, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Kambur, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Ali Osman Orhan, Ak Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Sait Yazı ve Şener Çelikayar, Tekirdağ İl Genel Meclis üyelerinden Hasan Karaca,  diğer ilçe ve merkezden gelen İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe başkanları, ve çok sayıda partili katıldı.

DİVAN HEYETİ SEÇİLDİ
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıda ilk olarak divan heyeti seçildi. Divan başkanlığına AK Parti İl Başkan Yardımcısı Yavuz Avcı, divan üyeliklerine ise İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Şükriye Beceren,  İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Kübra Demirci, Kapaklı Belediyesi Meclis Üyesi Salih Bezgin ve Karaağaç Belediyesi Meclis Üyesi Çetin Özhan seçildi. Divan heyetinin seçilmesinin ardından ilk olarak söz alan Ahmet Kambur toplantısının hayırlı olmasını dileyerek sözlerine başladı.

BU SEÇİMLER ÇOK ÖNEMLİ
Kapaklı’da yaptıkları saha çalışmasının bir hayli faydalı olduğunu belirterek sözlerini sürdüren Kambur, "Yaklaşan seçimler bizim için her zamankinden daha önemli. Çünkü önümüzdeki seçim sonrasında Ağustos ayında yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleri için de büyük bir gösterge olacak. Bu sebeple Kapaklı başta olmak üzere Tekirdağ ve tüm Türkiye’de oylarımızı arttırmalıyız. Bütün çalışma arkadaşlarımın bu durumu iyi analiz etmesini istiyorum.”dedi.

HUZURSUZLUK ÇIKMAZSA SEÇİMLERİ ALIRIZ
Tekirdağ’da yaptıkları son anketlerde 11-12 oranında bir fark çıktığını ancak şu günlerde farkın 3-4’e kadar düştüğünü söyleyen İl Başkanı Kambur, "Şu an Tekirdağ’da kafa kafaya gidiyoruz. Umarım ki aramızda bir huzursuzluk çıkmazsa Tekirdağ’da seçimi kazanacağımızı düşünüyorum."diye konuştu. İl ve ilçelerde aday adaylarının yoğunlukta olmasının memnuniyet verici olduğunu söyleyen Kambur, "Aday adayları arasında bir kişi aday olacak. Kim aday olursa olsun, Ben diğer aday adaylarından da sanki kendileri aday olmuşçasına çalışmalarını istiyorum." dedi.

RABİA İŞARETİ İLE SÖZLERİNİ TAMAMLADI
Son olarak Mısır ve Suriye’deki olaylara değinen Kambur, "Mısır ve Suriye’deki vahşeti kınıyorum. ABD’nin kırmızı çizgilerinden biri olan kimyasal silah kullanımı Mısır’da gerçekleşti ama ABD ve diğer ülkelerden tek ses çıkmadı. Aynı şekilde arap ve İslam dünyası da bu konuya oldukça duyarsız kaldı.”diye sözlerini tamamladı. Kambur Rabia işareti yaparak kürsüden ayrıldı.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİZ
Kambur’un ardından söz alan Ziyaeddin Akbulut ise ilk olarak AK Parti Kapaklı ilçe başkanlığı görevine getirilen Ali Osman Orhan’ı tebrik ederek konuşmasına başladı. Kapaklı’nın tarihi bir gün yaşadığını söyleyerek konuşmasını sürdüren Akbulut, "Kapaklı artık bir ilçe. Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan Kapaklı’nın ilçe olmasını istedi ve yaptı. Artık söz sırası Kapaklı halkında. Umarım yerel seçimlerde bu sözü doğru bir şekilde sandıkta söyleyerek Kapaklı’da Ak Parti bayrağını hep beraber sallarız.” dedi. Tüm aday adaylarına eşit mesafede olduklarını vurgulayan Milletvekili Akbulut, "Bu görev bir nasip işi. Bu görev için seçilecek kişiye, geleceğimiz için çocuklarımız için, Kapaklı İçin Türkiye için destek olmalıyız ve ona destek olmalıyız. Kendi iş sinerjimizi burada oluşacak olumsuzluklarla harcamamalıyız.”diye konuştu.

DARBELERE KARŞIYIZ
Türkiye’nin geçmişten günümüze 3 darbe gördüğünü anımsatan Milletvekili Akbulut, "Biz hamdolsun bu darbeleri artık yaşamayacağız. Sadece kendi ülkemizde değil, halk iradesiyle yönetime gelen Mursi’yi askeri darbe ile görevden alan zihniyetin de karşısında olacağız.” dedi. Suriye ve Mısır’da yaşananlara neden tepki gösterdiklerini soranlar olduğunu ifade eden Akbulut,” Bu topraklar bizim komşumuz, tarihimiz , akrabalarımız biz bu yüzden orada yaşananlara seyirci kalamayız.”dedi.

MISIR VE SURİYE’DE YAŞANANLARI KINADI
Son olarak söz alan Özlem Yemişçi ise Mısır ve Suriye’de yaşanan olayları kınadı. Mısır’da akan kandan beslenen kan emiciler olduğunu söyleyen Yemişçi, "Onlar vicdan mahkemelerinde idam edilmişlerdir. Tarih lanetle anacak.” dedi. Toplantı Yemişçi’nin ardından basına kapalı şekilde devam etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.