Akay 1 Mayıs’ta emekçileri unutmadı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla, Çerkezköy genelinde çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediyesi emekçilerini ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Akay 1 Mayıs’ta emekçileri unutmadı
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Mayıs 2021 Pazartesi 11:50


 “BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN”
   1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediyesi’nin saha çalışanlarını ziyaret eden Akay, tüm emekçilerin bayramını kutladı. Pandemi nedeni ile sokağa çıkma yasağının uygulandığı bu günlerde Çerkezköy Belediyesi ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü kaydeden Başkanımız Vahap Akay, sahada görevinin başında olan Belediye personeline tatlı ikram ederek, çalışmalarında kolaylıklar diledi. Belediye çalışanları da kendilerini ziyaret eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür etti.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.