Akay çalışmaları inceledi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, devam eden bazı çalışmaları yerinde inceleyerek, Halk Ekmek ve Halk Kütüphanesi yatırımlarının en kısa sürede tamamlanarak faaliyete geçirileceğini kaydetti.

Akay çalışmaları inceledi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
25 Ocak 2023 Çarşamba 11:19

Akay,  Çerkezköy genelinde yapımı devam eden çalışmalardan ilk olarak Vatan Size Minnettardır Anıtı yanında yapımı devam eden Halk Kütüphanesi inşaatında incelemelerde bulundu. Merhum hayırsever iş insanı Andon Arakelyan anısına kentimizin önemli sanayi kuruluşlarından Sarbak Metal ile imzalanan protokolün ardından hızlıca yapım çalışmalarına başlanılan Halk Kütüphanesi’nde kapa inşaat çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Başkanımız Akay, “Şu anda cephe kaplama ve ince inşaat çalışmaları sürüyor. İnşallah Çerkezköy çocuklarına, Çerkezköy halkına rahmetli Andon abi sayesinde çok anlamlı bir eser kazandırılacak. Biz Çerkezköy adına çok mutluyuz. Merhum Andon Arakelyan’ın anısını yaşatacağımız Halk Kütüphanemizin yapımını en kısa sürede tamamlayarak vatandaşlarımızın hizmetine açmayı planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Akay daha sonra Fatih Mahallesi Ambardere Mevkii’nde devam eden Halk Ekmek fabrikası inşaatında incelemelerde bulundu. Halk Ekmek fabrikasında da kaba inşaat çalışmalarının tamamlandığını ifade eden Başkan Akay, “Halk Ekmek fabrikamızda bir yandan ince inşaat işleri sürüyor, bir yandan da mekanik ve elektrik tesisat işleri devam ediyor. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayarak, vatandaşlarımızı ucuz ve sağlıklı ekmek ile buluşturmayı hedefliyoruz” açıklamalarında bulundu.

Son olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde devam eden menfez yapım çalışmalarını inceleyen Akay, “Cumhuriyet Mahallemizde Melisa ve Çağlayan Sokakları birbirine bağlayacak yol yapım çalışmaları için, iki sokağımız arasından geçen derede menfez yapım çalışmalarına başladık. Çalışmalarımız hızla devam ediyor. Menfezimizde son tabliye betonları atılacak. Menfez yapım çalışmalarının tamamlanmasının ardından Melisa ve Çağlayan Sokaklarımızı birbirine bağlayacak yolumuzun yapımına başlayacağız” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.