AKAY, ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından Çerkezköy Atatürk Kültür Merkezi'nde kutlama programı düzenlendi.

AKAY, ENGELLİLER HAFTASI KUTLAMALARINA KATILDI
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
14 Mayıs 2022 Cumartesi 10:22

Programa Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın yanı sıra, okul müdürleri, mahalle muhtarları, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan programda, Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu Müdürü tarafından günün anlam ve önemine dair konuşma gerçekleştirildi. Öğrenciler tarafından hazırlanan Nasrettin Hoca Fıkraları adlı tiyatro gösterisinin ardından, yine öğrenciler tarafından zeybek gösterisi sahnelendi. Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu öğrencilerinin “Beyaz Kelebekler” dans gösterisinin ardından, koro tarafından seslendirilen birbirinden güzel eserler, katılımcılardan büyük alkış aldı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ 365 GÜN YAPACAĞIZ

10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu tarafından düzenlenen programın sonunda kısa bir konuşma yapan Akay, “Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu’nun kıymetli öğretmenleri, kıymetli öğrencileri, sevgili misafirler… Hepinizi saygıyla selamlıyorum. Bu hafta engelliler haftası, bu hafta özel bir hafta. Bu özel haftanın hassasiyetini, her gününe, her anına aktarmamız gerekir. Bu hassasiyetleri 365 gün korumamız gerekir. Bugün Şehit Muharrem Yanal Özel Eğitim Meslek Okulu öğretmenlerinin ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu gösteri ile bu haftanın anlamını bir kere daha anladık. Bu güzel haftadan bizim üzerimize düşen sorumlulukları, çıkarttığımız anlamları sürekli hatırlamaya çalışmamız gerekir. Üzerimize düşeni 365 gün yapacağız, unutmayacağız. Bu güzel haftanın, bu güzel etkinliğini bizlerle paylaşan kıymetli öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.