AKAY GÖREVİNİ ÇOCUKLARA DEVRETTİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle makamını, Kızılpınar İlkokulu öğrencileri Esila Tanem Taşçıoğlu ve Çayan Aras Yalçınkaya’ya devretti.

AKAY GÖREVİNİ ÇOCUKLARA DEVRETTİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Nisan 2022 Cumartesi 11:06

Kızılpınar İlkokulu Müdürü Bekir Tayfun Ertürk, beraberindeki Okul Müdür Yardımcısı Büşra Yılmaz, 3. Sınıf öğrencisi Esila Tanem Taşçıoğlu ve 4. Sınıf öğrencisi Çayan Aras Yalçınkaya ile birlikte Akay’ı makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Vahap Akay 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla geleneği bozmadı ve makamını çocuklara devretti. Makam koltuğunu ilk olarak Esila Tanem Taşçıoğlu’na daha sonra da Çayan Aras Yalçınkaya’ya emanet eden Akay, minik başkana bir talimatı olup olmadığını sordu.

Çocuk başkanların talimatlarının ilgili müdürlüklere iletilmesinin ardından Akay, çocuklara günün anısına hediye verdi. Geleceğimizin teminatı tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Akay, “Tüm çocuklarımızın ve dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramlarını kutluyorum. Yarının büyükleri ve yöneticileri olacak yavrularımız, ülkemizi daha güzel, aydınlık ve müreffeh günlere taşıyacak” dedi. Akay, Esila Tanem Taşçıoğlu ve Çayan Aras Yalçınkaya ile birlikte tüm Çerkezköylü çocukları 23–24 Nisan tarihlerinde Kent Park’ta Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl 5.’si düzenlenecek olan 23. Nisan Çocuk Şenliği etkinliklerine davet etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.