Akay seçim çalışmalarına devam ediyor

​​​​​​​31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçim için çalışmalarını sürdüren Çerkezköy Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, Çerkezköy halkı ile buluşmaya devam ediyor.

Akay seçim çalışmalarına devam ediyor
26 Mart 2019 Salı 15:06

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ
Pazar günü Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde bulunan Birlik Kıraathanesi’ni, Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde bulunan Samsun İli Karanarlılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni, Çerkezköy Yıldızlar Spor Kulübü ve Çerkezköy Samsunlular Derneği’ni ziyaret eden Akay, vatandaşların yoğun ilgisi ve sevgisi ile karşılaştı. Ayrıca bazı açılışlara katılan Akay, bir süre de Kent Park’ta gezerek vatandaşlar ve çocuklar ile buluştu.
“BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİRECEĞİZ”
Çerkezköy’ün bir mozaik olduğunu belirten Akay, “Ülkenin 7 coğrafyası, dört bir tarafından işi için, aşı için bu topraklarda buluşan herkesle birlikte büyük bir güzellik Çerkezköy. Bizler bu topraklarda işi için, aşı için buluşan herkesin mutluluğu, birliği, beraberliği, kardeşliği için 5 yıldır mücadele veriyoruz. Bu mücadeleye ortak olan herkesle Çerkezköy’ün yeni 5 yılına kucak açtık, yol alıyoruz. Umut ediyorum yeni 5 yılda önce Çerkezköy, sonra Tekirdağ ve sonra bu topraklarda Çerkezköy’ün birliği, beraberliği, kardeşliği, bir araya geldiği her alanda Alevi demeden, Sünni demeden nasıl 5 yılı geride bıraktıysak, gelecek 5 yılda da aynı birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde olacağız, pekiştireceğiz” dedi.
“HEPİMİZİN MUTLULUĞU İÇİN YATIRIM YAPTIK”
Çerkezköy ve Türkiye’nin ayrışmalardan değil, birleşmelerden, kucaklaşmalardan, kardeşlikten yana bir siyasi anlayışa ihtiyacının olduğunu vurgulayan Akay, “İnşallah bizler ayrışmaların değil, birleşmelerin, kucaklaşmaların gecelerini sizlerle beraber yaşayacağız. 5 yıldır bu topraklarda hepimizin, çocuklarımızın geleceği için mücadele ettik. Altyapısından üstyapısına böylesine büyük ve önemli düğün salonlarından, kültür merkezlerinden, yüzme havuzlarından, parklarından, bahçelerinden pazar yerlerinden Çerkezköy’de hepimizin mutluluğu için yatırımlar yaptık” diye konuştu.
“ÇERKEZKÖY-ÇORLU YOLUNU IŞIL IŞIL YAPTIK”
Yıllarca Çerkezköy–Çorlu Yolu’nun ve Kızılpınar Mahallesi ile ilçe merkezi arasında kalan kısmın akşamları zifiri karanlık olduğunu anımsatan Akay, “Bu durum hem trafik açısından hem de ilçe merkezine yaya olarak gidip gelmek zorunda kalan vatandaşlarımız açısından tehlike arz ediyordu. Karayolları sorumluluğunda olan bu yolda Çerkezköy Belediyesi olarak taşın altına elimizi koyduk ve 186 direkle bu yolumuzu ışıl ışıl yaptık. Benzer bir çalışmayı Kızılpınar Mahallemizin ana caddelerinde de yapmayı planlıyoruz” dedi.
ÇALIŞMALARINI ANLATTI
Yapılan diğer çalışmalar hakkında da bilgi veren Başkan Akay, “Kapalı pazar yerini açtık. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte Kültür Merkezi temelini attık. Kentimize çok büyük miktarda yeşil alan kazandırdık. Parkları tekrar vatandaşlarımızın kullanımına kazandırdık. Cesaretle altyapı çalışmalarına başladık. Yıldırım Beyazıt Mahallesi’nde Kavakdere ıslah çalışmalarını tamamladık. Kentimizde eğitim açığının kapanması için elimizden gelen tüm imkanları seferber ettik. Belediye ile vatandaşlarımızı buluşturmakla ilgili sorumluluklarımızı da yerine getirdik. İyi günde kötü günde vatandaşımızın yanında olduk. Milli Bayramlarda Çerkezköy’ü bir araya getirecek çalışmalar gerçekleştirdik. Her an vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık” dedi. Gelecek 5 yıla ilişkin projelerini de ve hedeflerini de vatandaşlar ile paylaşan Akay, 31 Mart Pazar günü yapılacak olan seçimlerde destek istedi.
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.