Akay ve Öge’den umut verici mesajlar

Önceki gün gerçekleşen bir açılışın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve AKP İlçe Başkanı Abdullah Öge’yi ağırlayan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, iktidar partisinin İlçe Başkanı ile yerel yönetimin başındaki ismi bir araya getirdi.

Akay ve Öge’den umut verici mesajlar
31 Aralık 2014 Çarşamba 08:19

 Spontane gelişen çay sohbetinde Belediye Başkanı Vahap Akay ile Çerkezköy AKP İlçe Başkanı Abdullah Öge, Çerkezköy yararına ve faydasına olacak konularda iş birliği yapmaya hazır mesajları verirken, Belediye başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy’ün sorunları çok. İlçemizde hızlı bir nüfus artışı var ve yatırımlar aynı hızla yapılmıyor. Geçtiğimiz günlerde Eskişehir, Kayseri ve Konya’yı gezip. Orada bir stat yapmışlar 150 milyon TL, Kültür Merkezi, Gençlik Merkezi yine aynı şekilde. Dönüp bu tarafa baktığımızda maalesef bu yatırımlar yok. Bunun için el birliği, güç birliği yapmalı ve Ankara’dan istemeliyiz” dedi.

DERSLİK VE ELEKTRİK AÇIĞI HAT SAFHADA

Çerkezköy’ün hızlı nüfus artışına paralel okul ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Vahap Akay, “Burası, Kapaklı ve Çorlu Tekirdağ’ın diğer ilçeleri gibi değil. Buralarda nüfus her yıl ortalama %10 civarında artıyor ve buna bağlı olarak okul ihtiyacı ortaya çıkıyor. Bunun bir şekilde karşılanması lazım. Yine aynı şekilde elektrik sıkıntısı ortada duruyor. Veliköy’ün, Kızılpınar’ın ve bazı mahallelerimizin ciddi elektrik sıkıntıları mevcut. Mevcut altyapı artık kaldırmıyor, yeni yatırımlar ise sorunu çözmüyor. Kalıcı ve artan nüfus oranına paralel bir yatırım seferberliğinin olması gerekiyor” ifadelerini kullandı.

ELİMİZDEN GELEN KATKIYI SUNMAYA HAZIRIZ

Çerkezköy’ün yararına, faydasına olacak her konuda güç birliği yapmaya hazır olduklarını ve ellerinden gelen katkıyı sunacaklarını ifade eden AKP İlçe Başkanı Abdullah Öge ise “Çerkezköy noktasında biz bütün taleplere açığız ve hazırız. Gerekirse yan yana, el ele, önünüzde veya arkanızda yürümeye hazırız, Bize gelen talepleri çözmek için Hükümet nezdinde tüm girişimleri yapmaya ve takipçisi olmaya hazırız” açıklamasında bulundu.

AKAY İLE BİRLİKTE ANKARA’YA GİDERİM

Sohbete katılan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ’ın “Çerkezköy için Belediye Başkanımız ile birlikte Ankara’ya gider misiniz?” sorusuna AKP İlçe Başkanı Abdullah Öge, “Yeter ki talep gelsin, istek gelsin. Seve seve gider, elimden gelen çabayı gösteririm” diye konuştu.

BU DÖNGÜ DEĞİŞMELİ

Çerkezköy’ün Türkiye ekonomisine verdiği katkının ciddi olduğunu fakat aynı oranda yatırım alamadığına dikkat çeken Belediye Başkanı Vahap Akay ve AKP İlçe Başkanı Abdullah Öge, bu döngünün değişmesi gerektiğini vurguladılar.

KALP VE DAMAR İLE KARDİYOLOJİ SERVİSİ TALEBİ

Ziyaret esnasında Yazı İşleri Müdürümüz Nevzat Deniz’in AKP İlçe Başkanı Abdullah Öge’den özel bir ricası oldu. Çerkezköy’de Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi bulunmadığı için kalp krizi geçiren veya kalpten rahatsızlanan hastaların Çorlu ve İstanbul’a sevk edildiğini ve bir çok hastanın yolda hayatını kaybettiğini ifade eden Yazı İşleri Müdürümüz Nevzat Deniz, “İktidar partisi İlçe Başkanı olarak bu sorunu çözmenizi ve yeni açılacak olan Devlet Hastanesi’nde bu bölümlerin olmasını istiyoruz” ifadesi üzerine Abdullah Öge, bu konuda gerekli her türlü girişimde bulunacağını ve konunun takipçisi olacağını belirterek, “Çerkezköy’de bu bölümlerin olmaması ciddi eksiklik. İnşallah yapacağımız girişimlerin ardından yeni açılacak olan Devlet Hastanemizde bu servisler açılır” diyerek, konunun sonuna kadar takipçisi olacağı müjdesini verdi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
son dakika - 10 yıl önce
akay kardeşim ak parti safların gecmeye hazırlan hareketin onu gözteriyor.doğru karar.