Akay'dan 8 Mart ziyareti

8 Mart dünya Kadınlar günü dolayısı ile Gazetemizi CHP'li bayanlar ile birlikte ziyaret eden Çerkezköy CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, yerel yönetimde Çerkezköy'de iktidara geldiklerinde Çerkezköy, Kızılpınar ve Veliköy'de yaşayan kadınlara hak ettikleri değer ve önemi vereceklerini kaydetti

Akay'dan 8 Mart ziyareti
11 Mart 2014 Salı 07:05

CHP İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sivil toplum örgütlerine, hastanelere, dershanelere ve okullara ziyaretler yapıldığını ve kendisinin de fırsat buldukça bu ziyaretlere katılmaya çalıştığını kaydeden CHP Belediye Başkan Adayı Vahap Akay, 30 Mart Yerel seçimlerinden zafer ile ayrılacaklarına olan inançlarının tam olduğunu belirterek, "Çerkezköy'de 30 Mrat'tan sonra bir değişim ve gelişim dönemi başlayacak. CHP iktidarı ile her şey çok farklı olacak" açıklamasını yaptıktan sonra 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.