Akay’dan başarılı sporcuya altın

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3’üncü olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcularından Beray Çoban’a altın hediye etti.

Akay’dan  başarılı sporcuya altın
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
15 Haziran 2022 Çarşamba 11:22

Konya’da yapılan U11-U13 Kadınlar Türkiye Güreş Şampiyonası’nda 3’üncü olan sporcu Beray Çoban   Akay’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Çerkezköy Belediyesi GSK Başkanı M. Şahin Yılmaz ve Güreş Antrenörü Fatih Dağdelen de hazır bulundu. Turnuvada 36 kiloda mindere çıkan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerimizden Beray Çoban, kürsüye çıkarak bronz madalya kazandı. Çerkezköy ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil eden Beray Çoban, ilk kez ulusal bir şampiyonaya katılmasına rağmen büyük bir başarıya imza attı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.