Akay’dan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçilen Ahmet Çetin ve yönetimine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Akay’dan Çetin’e hayırlı olsun ziyareti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
03 Aralık 2022 Cumartesi 10:57

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaretinde, ÇTSO Başkanı Ahmet Çetin, Başkan Yardımcısı Ogün Asıl, Yönetim Kurulu Üyeleri Ufuk Mangır ve Sedat Çolak karşıladı. Ziyarette Çerkezköy Belediye Meclis Üyezi Nihat Mıstık da Akay’a eşlik etti.

12 Kasım 2022 tarihinde yapılan seçimde Çerkezköy TSO Başkanı seçilen Ahmet Çetin ve yönetimini tebrik eden Akay, yeni görevlerinde Çerkezköy TSO yönetimine başarılar diledi. Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy TSO Başkanı Ahmet Çetin de nazik ziyaretleri için Akay ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nihat Mıstık’a teşekkür etti.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.