Akay’dan dernek ziyareti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Malkaralılar ve Hayrabolulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

Akay’dan dernek ziyareti
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
29 Temmuz 2022 Cuma 11:32

Malkaralılar ve Hayrabolulular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaretinde Akay, Dernek Başkanı Yüksel Sevil ve dernek üyeleri tarafından karşılandı. Çerkezköy Belediyesi, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ tarafından kentimiz genelinde devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Vahap Akay, daha sonra dernek üyelerinin talep ve önerilerini dinledi.

Çerkezköy’ün dört bir yanında ekiplerin eş zamanlı olarak çalışmaları sürdürdüğünü kaydeden Akay, “Cumhuriyet Meydanı düzenleme çalışmalarımız hızla ilerliyor. Atatürk ve Öztrak Caddeleri Kentsel Tasarım ve Peyzaj Uygulama Projesi çalışmaları her iki caddemizde de devam ediyor. Hedefimiz 2023 başında bu çalışmaları tamamen bitirmek. Ayrıca Cumhuriyet Meydanı yenileme çalışmalarımız de tüm hızı ile devam ediyor. İnşallah 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerini yenilenen Cumhuriyet Meydanımızda yapacağız” dedi.

Sıcak asfalt çalışmalarının başladığını ve hızlı bir şekilde devam ettiğini kaydeden Akay, bu yıl içerisinde toplam 117 cadde ve sokakta yaklaşık 180 bin metrekarelik bir yol ağının sıcak asfalt ile kaplanacağını da belirtti.

 Ziyareti için Akay’a teşekkür eden Dernek Başkanı Yüksel Sevil, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. İnşallah daha güzel ve başarılı işlere, çalışmalara imza atarsınız. Sizlere başarılar ve kolaylıklar diliyorum. Derneğimizi ziyaretiniz için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.