AKAY’DAN GAZETEMİZE ZİYARET

CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adaylarından Vahap Akay önceki gün gazetemizi ziyaret etti. Gazetemiz Sahibi Tamer Avcılar ile görüşen CHP Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay çalışmaları hakkında bilgi verdi.

AKAY’DAN GAZETEMİZE ZİYARET
27 Eylül 2013 Cuma 08:13

Çalışmalar tüm hızıyla sürüyor
Cumhuriyet Halk Partisinin şuanda oldukça aktif bir çalışma sürecinden geçtiğini belirten Vahap Akay “Çalışmalarımız, esnaf ziyaretlerimiz oldukça olumlu geçiyor. Esnaf ziyaretlerinde temel sorunlar ile alakalı sorularla karşılaşıyor ve karşılıklı fikir alışverişi çerçevesinde sohbetler ediyoruz. Her gün esnaflarımız ve işletmecilerimiz ile birlikteyiz. Bizlere destek vereceklerini dile getiriyorlar. Onların sıkıntılarını dinleyip çare aramak elbette ki bizim görevimiz bu nedenledir ki çalışmalarımızı ve ziyaretlerimizi daha da hızlandırma peşindeyiz” dedi.

Hep birlikte CHP’nin başarısı için çalışıyoruz
Aday Adaylığı sürecinde yapmakta olduğu çalışmaların aday çıkmasa dahi aynı istikrar ve istekle süreceğini belirten Vahap Akay “Bizler bu yola çıktığımız günden beri ısrarla belirtiyoruz ki tüm aday adayı arkadaşlarım ile birlikte yaptığımız çalışmalarımız, her zaman birlik ve beraberlik içinde olacak ve hep birlikte CHP’nin başarısı için çalışacağız.” dedi.

Gazetemiz sahibi A. Tamer Avcılar da CHP Çerkezköy Belediye Başkan Aday Adayı Vahap Akay’a aday adaylığı sürecinde ve sürmekte olan çalışmalarında başarılar diledi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haydar k. - 11 yıl önce
vahab bey kızılpınardan oy alamaz kendı komsuları dahı tanımıyor chp ancak ensar sıvrı ıle basarıya ulasır...