AKAY’DAN POLİS HAFTASI ZİYARETİ

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Polis haftası nedeni ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya’yı ziyaret ederek, tüm Emniyet Teşkilatı’nın Polis Haftası’nı kutladı.

AKAY’DAN POLİS HAFTASI ZİYARETİ
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
13 Nisan 2021 Salı 10:12

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176. Yılı dolayısı ile Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya’yı ziyaret eden ve Polis Haftası’nı kutlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürümüz Sayın Sertan Topkaya nezdinde güvenliğimiz ve huzurumuz için zaman mefhumu gözetmeksizin fedakarca çalışan tüm Emniyet Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.
 TEŞEKKÜR ETTİ
Akay’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren ve teşekkür eden Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Ö. Sertan Topkaya da, “Belediye Başkanımız Sayın Vahap Akay’a nazik ziyareti için ve iyi dilekleri için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
 
 

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.