Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının 3’üncüsü Düzenlendi

Kapaklı Belediyesi, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu iş birliğiyle Akıl ve Zeka Oyunları İlçe Turnuvasının üçüncüsü düzenlendi.

Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasının 3’üncüsü Düzenlendi
Tamer Avcılar
Tamer Avcılar
23 Mart 2023 Perşembe 11:23

Atatürk Kültür Merkezi Balo Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızı okunmasıyla başlayan turnuvanın açılış konuşmasını yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz, turnuvanın hayırlı olmasını dileyerek, öğrencilere başarılar diledi. Danışmaz’ın ardından bir konuşma yapan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, turnuvaya katılan tüm öğrencilerin turnuvanın kazananı olduğunu ifade ederek, emek veren öğretmenlere, destek veren velilere ve öğrencilere teşekkür etti.

“İLÇEMİZ ADINDAN SÖZ ETTİRİR BİR DURUMA GELDİ”

Başkan Çetin, “İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ile aynı dönemde göreve başladık. Yaklaşık 4 yıldır Kapaklı’nın ismini her alanda duyurmaya ve bir kültürel dönüşümü ortaya koymaya gayret ediyoruz. Elbette ki olmazsa olmazımız çocuklarımız, en büyük yatırımı da onlara yapmamız gerektiğinin bilincinde olarak okullarımızda birçok faaliyeti organize ettik. Yerel yönetimler olarak da her alanda destek vermeye gayret ettik. Bunun meyvelerini de son 2 yıl içerisinde çok önemli bir şekilde alıyoruz. Öğrencilerimiz ilimizde, bölgemizde ve ülkemiz genelinde önemli dereceler elde ediyor. İlçemiz adından söz ettirir bir duruma geldi. Ülkemizin geleceği onların elinde yükselecek. Kapaklı onların elinde çok daha iyi yere gelecek. Emek veren tüm eğitim camiamıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Kapaklı Kaymakamı Bayram Sağır, Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz öğrencileri tek tek ziyaret ederek, başarılar diledi.

Turnuva kapsamında ilkokul öğrencileri Mangala, Pentago, Equilibrio, Qbitz, Küre oyunlarında, ortaokul öğrencileri ise Mangala, Pentago, Reversi, Kulami oyunlarında yarıştı. Turnuvada dereceye giren öğrencilere kupaları ve madalyaları verilirken katılımcı tüm öğrencilere katılım sertifikası verildi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.