AKP Kadın Kolları’ndan Aşure

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Yönetimi Muarrem ayı sebebiyle vatandaşlara ve polis memurlarına aşure dağıttı.

AKP Kadın Kolları’ndan Aşure
18 Aralık 2010 Cumartesi 00:00

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından Muarrem ayı sebebiyle Çerkezköy Halk Pazarı’nda vatandaşlara üç bin aşure dağıttı. Aşure dağıtımına vatandaşların ilgisi yoğun olurken üç bin aşure yaklaşık yarım saat içinde tükendi. AKP İlçe Teşkilatı da bu geleneği sürdüren Kadın Kolları Yönetimi’ne teşekkür etti.
    Aşure dağıtımında Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem, Başkan Yardımcısı Habib Bilgin, İlçe Teşkilat Başkanı Sait Yazı, İlçe ve Kadın Kolları Yönetimi de yer aldı.
 
BEREKET GETİRMESİNİ DİLİYORUZ
    Aşure Günü'nün tüm semavi dinler için önemli olduğunu dile getiren İlçe Başkanı Sait Yazı, Aşure geleneğinin önemine dikkat çekerek, "Biz her yıl bu geleneğimizi sürdürmeye çalışıyoruz" dedi ve Muarrem ayının hayırlara vesile olmasını diledi.
    AKP Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, 'Aşure ayı' diye de adlandırılan Muarrem ayının en mübarek ve en bereketli aylardan biri olduğunu hatırlattı ve "Biz de bu vesileyle bereket getirmesini dileyerek her yıl geleneksel hale getirdiğimiz Aşure dağıtımımıza devam ediyoruz" dedi.
    Kadın Kolları Başkanı Yeşil ayrıca ilgiden memnun olduklarını da sözlerine ekledi. Halk Pazarı'nda aşure dağıttıktan sonra Emniyet Müdürlüğü’ne geçen Kadın Kolları Yönetimi buradaki polislere de Aşure dağıttı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.