AKP’li gençlerden 50 bin kandil simidi

AKP’li gençler, Mevlit Kandili dolayısıyla Çerkezköy’de, belde ve köylerde 50 bin kandil simidi dağıttı

AKP’li gençlerden 50 bin kandil simidi
25 Ocak 2013 Cuma 08:09

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Çerkezköy Gençlik Kolları Başkanlığı, Mevlit Kandili dolayısıyla ‘50 bin kandil simidi 50 bin salavat’ adlı bir etkinlik düzenledi. Kandilden bir önceki gece saat 24.00’da başlayan ve Kandil etkinliği kapsamında,  Çerkezköy, belde ve köylerdeki vatandaşlara, esnaflara, kamu kurum, kuruluşlarına, cami cemaatlerine kandil simidi dağıtıldı.
Hz.Muhammed’in (SAV) doğuşuna binaen mevlüd kandilinde Peygambere yaraşır bir program düzenlediklerini dile getiren AKP İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli, “Bugüne kadar desturumuz Resulullah idi. Bundan sonra da öyle olacak. Peygamber efendimizin ahlakını, tüm Dünya’da yaşayan milletlere kattığı değerleri ve en önemlisi ümmeti için şefaat duasını tasdik ediyor, peşinden sürükleniyoruz tabiri caizse” ifadelerine yer verdi. Programlarının kandilden bir önceki gece geç saatlerde başlayıp kandil gecesi geç saatlere kadar sürdüğünü hatırlatan Danyeli, “Çünkü herkesin elini sıkıp duaları ile yollara devam etmemiz gerekiyordu. Allah bugünleri bizlere nasip ettiği için ona binlerce kez hamd-ü senalar olsun diyorum” şeklinde konuştu.
DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Danyeli, konuşmasının sonunda, kendilerine destek verenlere teşekkür ederek, “Programa katılan teşkilat mensuplarımdan 12 saat boyunca durmadan yorulmadan dağıtımda bana yardımcı olan Seçkin Karakoç, Sebahattin Çolakoğlu, Rauf Karadiş, Alican Yılmaz ve Camilerde bu konuda bizlere yardım eden tüm Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanlığıma ve ayrıca bu program dışarıdan maddi ve manevi katkılarıyla en büyük katkılardan birini sağlayan değerli gönül dostum Emre Güneş’e teşekkürlerimi borç biliyorum” dedi.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.