AKP’li gençlerden hastalara geçmiş olsun ziyareti

İlçe genelinde vatandaşlarla bir araya gelmek için çeşitli programlar düzenleyen AKP Gençlik Kolları bu kez Çerkezköy Devlet Hastanesi Kapaklı Binası’nda yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu

AKP’li gençlerden hastalara geçmiş olsun ziyareti
05 Nisan 2013 Cuma 08:11

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) İlçe Gençlik Kolları Üyeleri, Çerkezköy Devlet Hastanesi Kapaklı Binası’na yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, hastaları tek tek dolaşarak acil şifa dileyen AKP Gençlik Kolları Üyeleri, hastalara moral olması amacıyla çeşitli hediyeler de dağıttı.
HEM MİLLİ HEM SİYASİ BİR ÖDEV
AKP Gençlik Kolları olarak her daim halkın yanında olduklarını ve nabzını tutmaya çalıştıklarını dile getiren İlçe Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Sebahattin Çolakoğlu, “Bu bizler için hem milli hem de siyasi bir ödevdir. Bugün de hastalarımızın nabzını tutup geçmiş olsun demek için ziyaretlerimizi gerçekleştirdik” dedi.
TOPLUMUN TÜM KESİMLERİNE ULAŞMAYA ÇALIŞIYORUZ
Bugün, yurt dışından dahi insanların Türkiye’ye ameliyat olmak için geldiğini söyleyen Çolakoğlu, “Bunun nedeni, sağlık sistemimizdeki ilerleme ve maliyeti en uygun hizmeti halka sunabilmemizdir. Çerkezköy Gençlik Kolları olarak esnaftan sporcuya, engele takılan kardeşlerimizden gazilerimize, kamu çalışanlarından STK’lara, öğrencilere ve toplumun tüm kesimine ulaştık” diye konuştu.
DANYELİ’DEN MESAJ VAR
Şehir dışında olması sebebiyle ziyaretlere katılamayan Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Can Danyeli de, hasta vatandaşlara gönderdiği mesajda, “Büyüklerimin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öperim. Allahtan tüm hastalarımıza şifa diliyorum. Dualarımızla yanınızda olduğumuzu unutmayın” ifadelerine yer verdi.
Ziyarette Sebahattin Çolakoğlu, Anıl Bahar, Taner Aksu, Furkan Tezcan, Kaan Taşkın, Asuman Köroğlu ve Elvan Karakaş yer aldı.

Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.